Wednesday, July 27, 2016

ENTRY UNTUK ADIK MANJE...

Kenapa Adik Manje? Sebab anjer-anjer sangat you all ni.. Kak, kaler Nude camne kaler dia? Kak saya sesuai ke pakai code Violet? Kak kalau kulit cerah ok tak Gossip tu? Kak oooohhh Kak... Rupanya Kak Pilla dah pitam.  Heheheheheh.. tapi takpe, Ahkak sedia melayan permintaan you all semua don't worry adik-adik anjer... Ni akak bagi contoh-contoh di bibir-bibir model dan celebrity kita ok? Wowwww celebrity pakai Fame Matte Lip Cream ke Kak Pilla??? Of courseeeeeeeeee ye hahahah.. Meletop pom pom pommmmm terus korang akan feeling celebrity jugak hahahahaha..

Jangan nak keji kata orang lawa pakai mestilah lawa.. Retis pakai mestilah lawa... Jangan lurus sangat dik.. Ahkak just nak tunjuk code colour sahaja supaya adik-adik boleh imagine warna tu bila di apply kat bibir diorang ni semua ;)  Murah, cantik, long lasting, tidak mengeringkan bibir, easy to apply, matte finishing, masa apply lembut licin je.. once dia kering.. terus jadi matte.. berbau harum (seperti bubble gum) masa apply..mudah dibersihkan..berkualiti eh semua nya lah.. Bukan kita yang cakap ye.. Ni semua feed back dari customer Fame Cosmetics sendiri.. 

So mari cuci mata tengok pompuan lawo.. Ahkak memang suka tengok orang lawo-lawo ni tak kelip-kelip mata hahahahahaha... Korang leh tengok code warna apa yang korang suka dan lepas tu boleh beli dengan agent-agent kita.. Jangan risau stokis kita diseluruh Malaysia akan bantu you all semua.. tanya je soalan kat instagram atau fb Fame Cosmetics tu.. berdesup berapa saat dah reply.. Tepukan gemuruh untuk Agent dan Stokis Fame.. 

 Juliana - Code Violet

 Eika Farhana - Code Violet

 Tya Adnan (wife Shukri Yahaya) - Code Nude

 Code : Nude

 Code : Nude

 Code : Nude

 Code : Nude

 Code : Nude

 Code : Nude 

 Code : Desire

 Code : Gossip

 Code : Violet

 Code : Violet

 Code : Gossip

 Code : Gossip

Code : Candy

Code : Candy

Code : Party

Eyka : Violet
Wawa Zainal : Violet + Nude
Sherry Ibrahim : Fuschia
Faezah Elai : Nude
Juliana Evans : Violet


Diharap Adik-Adik Anjer semua dah boleh tau dah colour apa yang sesuai untuk adik-adik semua.. So mari lihat detail di bawah:

Instagram : @fame_cosmetics
Facebook : Fame Cosmetics HQ

Nak beli? Sila dapatkan dari Agent dan Stokis berhampiran anda.. Boleh cari agent terdekat ikut kawasan masing-masing di:

Instagram : @agentfame



Berminat untuk menjadi Agent? Jom whatsapp kami di:
013-3760466





Love, 
Filla.

3 comments:

FadMN said...

suka jugak kaler nude.beli masa awal2 kuar dulu,stil tak habis2 .jimat :)

FAD

Ariana said...

Kak Filla, awat semua model ala2 putih gitu? Ambik la sorang dua with darker skin colour. Kekadang kami2 yang gelap2 sikit ni bila pakai certain lips colours dia jadi washed out. Pretty please k? Thank you!

qu rin said...

cantiknya semua color kak filla...mmg gojes sgt :)semoga kak filla and team elfie
maju jaya