Wednesday, November 05, 2014

JOM BERDANSA DAN MENANG.

*please scroll down for new entry*

Ni Kak Pilla nak tanya korang.. Especially yang ada anak kecik-kecik nie.. Korang pernah tengok Rancangan Hi-5 tu tak? 

Haaaa yang nie... Kak Pilla boleh join TheKasihs mengadap Hi-5 ni petang-petang kat TV hahahaha.. Sebab seronok tengok dia bercerita, menyanyi dengan budak-budak.. Selain tu bagus untuk budak-budak belajar berbahasa Inggeris dengan baik sebab rancangan ni guna simple english :)

Berita baik sebab anda berpeluang untuk menonton Hi5 secara Live di KLPAC dan juga passes untuk Meet & Greet session with Hi5 cast.  Kalau menang mesti anak-anak happy dapat jumpa idola diorang hehehe..

Cara-cara untuk menang mudah sahaja.. 

-Rakam 15 saat video anda menari Yakult dance dan upload ke akaun instagram 

-Tonton Yakult Dance via Yakult youtube channel   http://goo.gl/hAOK3h untuk mendapatkan idea.

-Post video anda di instagram dari 1st-20th November 2014

- tag @yakultmalaysia, #hanyayakult dan #yakultmalaysia

Prize

1st &2nd Prize:
One pair of VVIP tickets to watch Hi5 LIVE at KLPAC (worth RM566) + Meet & Greet passes with Hi5 cast (4 pax)

3rd, 4th & 5th Prize:
One pair of VIP tickets to watch Hi5 LIVE at KLPAC (worth RM406) to watch Hi5 LIVE at KLPAC + Meet & Greet passes with Hi5 cast (4 pax).

6th - 13th Prize:
One pair of tickets to watch Hi5 LIVE at KLPAC (worth RM226)

30 x consolation prize


Layari link di bawah untuk maklumat lanjut:


YouTube: http://goo.gl/hAOK3h



Love, 
Filla.

1 comment:

fayreen mizan said...

Pilla... happy besday yek. Sweet 16 forever! :))