Tuesday, November 18, 2014

Bungee Jumping in Patong Phuket

Hai korang :) Kak pilla still kat Phuket ni.. Alhamdulilah semua ok dan best je kat sini.. rindungak kat The Kasihs 3 orang tu tapi x pe sbb diorang happy je ngan Wan kat sana.. Dah mcm2 activiti kitorang buat kat Phuket ni hahaha semua best! Tapi paling best Bungee Jumping laaa.. Bukan Kak Pilla yang terjun tapi Pak Radie.. Actually tu salah satu impian dia so mari kita laksanakan.. Memula dia mcm berat hati je nak pegi, tp Kak Pilla kan urusetia mana boleh bantah! Dah alang2 ada kat sini kan, so time ni je lah pon kalau betul nak buat.. Kak Pilla paksa dia jugak g buat.. kitorang sewa motor terus gi sana.. 

Tu dia hahahah... Memang gila lah sapa buat bungee jumping ni kita yg tengok pon teketaq2 hahahah.. 

Rasa happy sebab dapat bagi Pak Radie happy.. dia ajak Kak Pilla terjun sekali.. gilo? memang taklaaaaaa... duduk kat bawah pon rasa nak gugur jantung hahahha..

Tu je update Kak Pilla ye.. nanti Kak Pilla dah balik kita sambung buat part by part pulak entry Phuket ok? 

Ok lah, korang semua take care ok.. Tata!



Love,

Filla.

7 comments:

-farah azila- said...

Ske bce blog k.filla....esp psal oliday...

emy pokden said...

bestnyer...tingin nk bt tp mcm berat sy dh overdose..kang terputus tali lak..hehehe

Aida78 said...

seram lutut tengok ni belum rasa nk terjun mau tercabut nyawa di buatnya hi...

Ruhill Fahima Mohammad said...

K.pila bestnya oliday...x sabar nk bca psal oliday ni...

Anonymous said...

Tu dia hahahah... Memang gila lah sapa buat bungee jumping ni kita yg tengok pon teketaq2 hahahah..PAK RADIE LA TU..HEHEHE

Anonymous said...

Tu dia hahahah... Memang gila lah sapa buat bungee jumping ni kita yg tengok pon teketaq2 hahahah.. PAK RADIE LA TU.HEHEHE

Anonymous said...

Tu dia hahahah... Memang gila lah sapa buat bungee jumping ni kita yg tengok pon teketaq2 hahahah.. PAK RADIE LA TU.HEHEHE