Tuesday, May 06, 2008

Only Two Of Us...

When kasih is not around..then this is the only time i dont have to think about diapers..about milk..about her stroller... and i think this is the perfect time for me to have enough rest....huhu..but being a mother, i feel a bit weird not doing anything.. the fact is...i miss my kasih aleeya...uwaaaaaaaaaa... Labour day lepak umah... fetch acih at her nenek's house shah alam mlm tu..coz the next day (labour day) wan ampang will take her to PD with the rest of the family.. except me and radie.. radie x dpat cuti.. nak wat camno.. so while kasih suker ria kat PD..mama and papa really use the time to lepaks2 just the two of us... memula pegi Alamanda.. jalan2 tgk Sushi King dah bukak..yeayyyyy!! lepak ler makan2...
ni aper tah nama dier... "udon..bla bla.." x sedap ok!! haha.. sumer aku nak try..heheh

california temaki ker nama mende ni? luper plak..tp sedapppp..

udon tu liat..tecekik nak telan!

banyak gak ktorang melantak sushi..heheh..last sebelom balik amik yg smoked salmon..nak muntah ok...tp lekkk kaber muker...kuakakkakaka...
Ok pastu terus balik umah..lepak2 lagi...sambil bekemas umah...dah kemas2 ckp ler kat radie..nak dinner mana lak? hahah..ingat nak tgk wayang.. tp biasalah ktorang ni x suker beratur panjang2..baru tgk org beratur aku dah x leh control sabar...hahah.. pastu ajak radie gi VS kat Taipan.. huhu..kasih tak der..ktorang melantak jer kat luar..hahah..

mine... rib eye steak ker aper tah nama..

radie's... black pepper steak
me waiting..

hehe.. dpt gift from VS "IM OFF TODAY".. yup!!

3 comments:

okinokiyo said...

haa rasanye nampak filla gi alamanda masa labour day tu la..err nampak radie depan ms read :p

...$weE+ 666... said...

wahhh poms! baru jer ari tu ckp ko dgn radie jarang ada pics berdua... tup! tup! tora datang lagiks!!! ahaks! korang tu kan, saja jer cover line... padahal kan, korang mmg nampak mcm purfect couple gitu... *wink*

best ek, skali-skala nak jer berdua-duaan kan... mcm aku ni, tak kesian ke, susah sgt nak berdua... ye arrr... gi memana mak aku nak ikut, tak bawak kang majuk. lately jer dia malas sket. pastu bila masa yg ada sesapa nak kidnap fenriz bawak gi memana, takde okehhh... unless iskl ada event yg aku takley bawak dia, terpaksa carik babysitter... huhuhu... dah la dgn situasi kitorg yg tgh gawat ni, ramai suruh kitorang kuar berdua, diskusi... tapi bila??? susahhh wehhhh! huhuhu...

dipendekkan citer, aku jeles okehhh!!! ;-p

Kasih Aleeya said...

mai:yer..kat dlm ms.read tu.naper x jengah!! heheh
zz:x der muker anak..snap muker mak apak ler plaks.hehe..sesekali kene ler relax penat ok kejar anak jer...