Thursday, May 29, 2008

Acih vs. Uncle Bob

semalam just got an email from pak radie.. hahah..ketawa pecah perot...sebab pak radie salu citer working environment dia tu mmg giler sikit... keje field mcm tu mmg giler sikit.. asik kejar dateline....so sometimes dorang akan merepek2 sikit... ni antaranyalah..hhhheheeh..

pak radie kata..dorang ni kreatip.. suker tukarkan wallpaper kat pc kalo dorang x der keje.. tp bukan wallpaper kat their own pc...tp owang lain punyer... gambo org tu elok2 baring tepi pantai..dia tukar jadi badan katak tup2 muker jer tukar..hehehe...

kalo dulu pak radie citer... barang saper yg kentut merata..akan ditangkap dan akan dikerjakan beramai2... 'dikerjakan' tu tatau ler... kene rogol ker... tp ari tu.. kene tarah ngn garpu..laki aku balik umah..aku tgk belakang dier... ya ampun!! ingat kene cakar rimau ngn pompuan maner..heheh.. lantak ko ler...

pastu ari tu tgk badan dia bintik2 kat belakang..tanyer lagi..rupanya dia kene ikat pastu dorang bakar lilin titikkan lilin kat belakang sbb dia tekentut ker aper tah...... acceptable ker buat mcm tu?
tu belom lagi kalo birthday... saper punyer birthday konpem kene ikat kat kusi opis..pastu dorang tutup mulut ngn mata ngn kain.. mcm org kene rompak..dorang tinggalkan kat kaki lima dpn opis sambil amik video.. buat2 mcm kene rompak.. baper org lalulang situ tekejut... sian pak radie dan kawan2 nyer yg psycho tu kan?
(Acih masa kecik2)
so kali ni pak radie kene lagi..setelah asik dia jek ngenekan orang.... dia kata masa kat opis dia tu..budak2 tu dah asik ckp 'besooo tul anak ko kan Dy kan? laki aku pon jawab ler.. tak ler beso sgt..biasa jerlah... dorang leh sound 'uihh besooooo die!!'.. laki aku buat bodo jeklah.. sekali besok pagi sampai opis pak radie pon on lah pc dier mcm biasa....

kat pc pak radie dia boh gambo Acih yg seperti di atas tu...... mmg ler anak aku ni semangat sikit org dier..hehehe.. tp makan tak ler kuat sgt... aku rasa sbb dia suker minum susu... baper botol sehari..hishhhhh tak hengat..kejap2 mama nak milkkkkkk... tp tak ler aku sangka budak2 opis pak radie leh gi tukar wallpaper pak radie jadi version Acih biler dah beso!!!

(Acih biler dah beso..)

Hoi sejak biler anak aku ada misai?? anak aku pompuan... hahah... tp aper pon Abg Bob tetap comel...... heheheh..korang tak der keje lain lagi best ker??habih laki aku maki dorang..kakakkahhh.. tekono pak radie smlam....

6 comments:

okinokiyo said...

lawak la fillaaaa...heheh acih jadik cenggitu tak hingin nak cium hahahah

azdra-azdra said...

auwwwww

tak kosa mak..biler acih besar jadi mcm tuh.. auw..auw..auw..

mmg takder kejer lain opismate si radie nih.. amenda? mmg suka kaki menganiaya org tul.. hahahahha

kekretipan jelas terlampau.. auw auw awu..

Sue said...

hehe tak abeh2 gelak lagi ni. klakarnye... tp acih tetap comeii.

...$weE+ 666... said...

muahahahahahahahahaha...

tak sangka skejap jer acih dah besar ek?!!! huhuhu... siap ada misai lagiksss... kensel arrr jadik awek fenriz cenggini. ahaks! giler babas btol kengkawan opis radie tu ek, tapi still normal bagi aku la filla... coz dulu masa aku keje kat LB pun sama gak. advertising firm or yg sewaktu dengannyer mmg perlukan environment cenggitu. yer arrr most of the time masa kat opis, of coz lah mental block dowhhh... sbb tu kat LB dulu ada byk giler sofa/couch, ada table snooker, ada bar lounge, ada game room utk bagi minda kreatip kitorg berkembang sket... even kalau ko nak tido masa time keje pun, no hal nyer! hehehe...

tapi sian plak aku dgr sampai kena cakar dgn garpu, kena titik lilin kat badan, kena ikat tutup mata sgala bagaiii... hadoiii... kalau tak kuat mental, mau torture giler keje situ ek... muahahahaha...

sib baik takde sesapa tukar wallpaper pc ko plak filla ek, harusss ko terkezut baboon yer tak?!!! hehehe... tak sabar nak jumpa kasih malam esok... *muahz muahz*

JujueLopez said...

hahahahahahahahahhaa..cilakkkkakkk aku gelakkk sampai nak terkentut2...nasib baik bukan kat opis pak radie.. tak relaa mak badan kena cakar ngan garpu!!

tp cute gak acih ver tuwo tuh yer...comeiii jer...hahahahahahahahah

happy2gether said...

eheh comel gak Acih bila dah besor ek filla, siap kuar misai pelbagai tuh...

takdo kojo agaknya bebudak opis radie tu ek?tp best gak, happening x derlah tension jek ek?