Wednesday, April 02, 2008

When Best Buddies Meet-up....

28 Mac 2008



Hehehhe..really looking forward to hang-out like this... i miss my old days with my great buddies.. Natra and Anny!!! i used to know Natra (middle) when i was in form 2.. lama dah..15years back... we were in same class untill form 3 if im not mistaken.. pastu naik form 4 we were seperated.. she took accountancy kot? me amik sastera.. tp still together..sbb we went for the same tuition class outside..hehe.. (tp melencong jek mkn cendol kat mamak!!)..

hehe..love this shot too.. walopon Natra ni blur..but sometimes dia 'geliga'..haha.. i know u well lah!huhu..
Yeah i admit that after i get married..we've no more time to hang around like we always do.. and now with Acih around..it's getting harder right? but no big deal..we still find time to meet up..and my Acih is so sporting kan? she knows auntie Anny coz auntie Anny bought her M&M's dulu..sampai muntah anak aku mkn coklat ok!! hahah... but i dont know why Acih is so sombong kat Natra..jarang jumpa mebi?.. hehhe..
the two of these monsters are still single..but Anny is no longer available..hahahha!!! Anny is a friend of mine yg rajin main futsal ngn fillanie..eventhough she only turns up 15 minutes before the game ends.. yerlah...owang bz ler katakan..huhuuu...
tgk muker monster sekor tu.. dia ingat dia cun ar buat mcm tu?.. tp ok ler..cun lagik.. apa lagi..carik lah boipren cpt.. This is Anny..i first met her at StarHill..She's a friend of Natra..Natra introduced me to Anny.. that time Anny was wearing shorts with scars kat betis..panjang giler..sbb jatuh motor ngn Natra..so x leh pakai jeans!! heheh... That was 11years back.. heheh... i still remember..


That's the story of us...it's great to have both of you in my life.. sbb everytime i need them..they'll alwiz there for me... thanks monsters!!!

8 comments:

Salar said...

See please here

...$weE+ 666... said...

wahhhhhh!!! monster incorporation gituuuuuuu... apsal aku takde monster ek? aku ada idd sorang jer, huhuhu... idd pon takley nak jadik monster dah, coz dia dah insaf pakai tudung... aku jer tak sedar diri lagiks!!! hahaha... aku faham la perasaan ko, bila monster2 ko tu blom kawin, blom ada anak, tak sama dgn ko... coz even idd dah kawin, tp dia takde anak dowhhh... so feeling dia lain! tapi aku suker coz idd rajin layan fenriz. ye arrr, anak aku anak dia gak! hehehe...

maknanyer dlm monster bertiga ni, ko lah yg gatal skali kawin awal ek? sapa suruh ko kawin awal? ko tengok aku, dah tua baru ada anak... muahahahahahaha... aku dah enjoy rabak sakan dah sblom kawin... tp kalau ko blom kawin, and kalau acih blom lahir, of coz kita tak kenal ek... tak kenal maka tak cinta la kan... sbb sblom join mommies fp, idd sorang jer makhluk poms yg bleh kawan dgn aku... yg lelain tu sumer takut tgk aku dgn spike, piercing, studs, brutal maut dowhhh aku dulu! kawan gak la, tapi tak la rapat sgt...

tgk entry ni, rindu aku kat idd. aku tahu ko pon slalu rindu anny & natra kan... tak monster arrr kalau tak rindu ek!!! tunggu arrr dorang plaks kawin beranak-pinak, masa tu acih ko dah besar, ko lagik freedom dari dorang... ke masa tu ko tambah umat lagiks??? hehehe... *wink*

happy2gether said...

eheh dah lama aku tak jumpa monster 2 org nih...ehheh mmg korang punya friendship ni lain dr yg lain, walo apapun still friends forever gitu...aku x sabo nak pi kenduri kawin Anny...Natra pon sama...eheh saper lah jejaka yg ley menambat hati dia...ehehhe...

Lenny said...

love to see all the pics.. it really shows how truthful they are.. and.. i know they love you dearly..

tho it is not the same as before, tapi frenship remain, and shouldn't end... no matter where u are.. how far u are... no matter kalau tak sempat talk to each other.. but still... ingatan tuh tetap akan ada kan?

adam brown said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

ila de cute said...

wah best nya ada kawan2 monster cam ni...tapi apsal monster ni semua kurus2 n cun plak...kembang le tu aku ckp ko cun...hehhe

Dumuro said...

SECURITY CENTER: See Please Here

Azie N Arif said...

monster ek....kalau diaorg monster, termasuk ko skali arr..tp seronok kwn dgn kengkwn yg giler2 ni....happening!! dr yg skema...takde feel arr....tp lama btul ko kwn ngan natra tu....bagus arr ko...tp sape kwn ngan ko mesti suka...sbb ko memang best....sbb aku kwn dgn ko...ishh ape aku ckp ni...walaupun aku kenal ko melalui mai dan aku ingat ko org tmnet...tp it's worth it....apa apa pun..be your self...love your style....muahzzz