Thursday, April 17, 2008

what is my kasih's latest achievement?



very good...mcm ni lah anak mama!!!buat lagi yer..aku swing gak kang!!

hohoooo... best kan?.. i'm so proud of u lah acih... so creative lah u... i like... i'm speechless lepas Acih buat nice drawing kat cermin kete tu.. i was talking on the phone time tu.. letak jer phone tgk aiyoh?!!!! nganga jeklah mulut aku.. Acih dok smile2.. ya ampun!!!! aper aku nak jawab kat pak radie nieh?... siap pakai crayon okeh?..sib baik boleh hilang sental ngn kain buh air sabun..tu pon pak radie bebel..kata mama acih ni x alert lah..cuai ler.. bla bla bla.....(aku gak yg kene!! cesss!!)
this is the smileeee...(after what she did!!!!!!) well.. what can i say?


6 comments:

...$weE+ 666... said...

well, what can i say?????? muahahahahahaha... acih never failed to make me laugh and light up my days!!! aku yg tgh 'down to earth' skrg ni pon, bleh gelak terbahak-bahak baca entry ko ni...

anak... anak... bertuah btol ek! cemana la bleh ada krayon dlm kete ko tu??? huhuhu... elok gak ko dah buang abis sumer, kang meroyan lagi skalik ko kang! tu arrr ckp tepon lama sgt, acih bowink arrr... hehe... fenriz pon ada krayon, dpt dlm goodie bags befday sapa ntah tak ingat. aku suruh dia kaler kat kertas jer. memula ok arrr, pastu dia spread creativity dia ke dinding plaks. mak aku dah migrain dah... pastu bila tanya, dia bangganyer dia jawab "baby lukis... cantik tak?" muahahahahhahaha... mak aku angguk-angguk ckp "cantikkk! pandai cucu wan!" muahahahahaha...

kalau aku, mmg dah kena jentik arrr idung cendawan dia tu. tak bagi can punyer! pastu mak aku dtg jentik idung aku balik... wargghhh!!!

to acih, keep up the creativity ek sayang... i love u forever!!! *muahz muahz muahz*

happy2gether said...

memula aku tak perasan naper ko letak gambo keta tuh...bila aku besorkan bijik mata aku nih baru aku ternampak hasil karya Acih kat cermin tingkap tuhh...pehtu bley buat muka tak besalah ek?geramm aku ngan keletah Acih nih...meh sini Auntie cayang cikit!Syasya sure rindu kat Acih peyuk nih...

Syasya pon penah bantai conteng kat dashboard, aku pon x perasan ada crayon dlm keta...ehehhe

Zololkis said...

See Please Here

Kasih Aleeya said...

zz: tulah..panas2 baran aku ni pon.. biler anak dah buat muker mcm tu..mmg tak terkata ler aku..nak marah sian plak.. nak gelak..x leh..kang dia ingat kita suker dia conteng2.. sabo byk2..tingkat kan iman! huahahahh..
mai:hehe..skrg ni digicam aku sentiasa dlm handbag..aku main snap jer..Acih pon sure rindu 'syasya kecik je'.. heheh.. biler mo jumpa nie? huhu..nanti calling2..
*bye miss u..

Miss Moon said...

creative sungguh acih hahahhahah
nko jugaks yg kena laser ngan pak radie ekekekke

Lenny said...

aku paling tak tahan buat muka camtuh tuhh... cute giler... dalam ko garang cam singa pon.. anak ko pandai belakon amik ati ko erk..

alya penah terconteng dinding umah skali.. aku jerkah skali je.. sampai skang dier ingat... kalau ko tanya dier... boleh tak conteng dinding? mesti dier cakap.. tak boleh..nanti mummy marah... ahhaha..

maknanyer aku lg singa la kan? sure org gerun nak menjadi menantu aku.. ahahhahhaha...