Monday, April 21, 2008

karaoke session..

i know it's not right to take EL just because u wanna have some fun with ur friends..*gulp*.. and sending your child at the nursery..pretending that 'mama has to go to work lah sayang'.. ya ampun!!! u dont know what i feel inside.. guilty ok!!.. but helllooo?! what's wrong with that.. gimme a break..i really need a break... plus i got greenlight from radie..so i did nothing wrong kan... ni sumer pasal budak 2 ekor ni lah!! the nite before, we went for futsal..pastu time lepak minum tu.. ada ler sekor yg tetiba bagi idea 'jom karaoke sok'.. 'fadilla, ko amik EL'.. ewahhhh... aku terus jer jawab...'eishhhhh..ko jangannnnn... ko jangannnnn'... last2.. 'ok aku set jer'...kuakakka..kalo tanduk waa sudah kua..abis arrr!!

tp it was fun.. well..as all of u know.. i'm so so so bad in singing kan?..hahah.. but.. hey.. this is not a competition.. i just wanna have fun with my friends.. hahaha.. best giler... anny nyanyi melekat2 kat dinding.. pastu they called me 'gangster cina'.. sbb nyanyi kaki naik atas..huahhaha.. aku malu sebenarnya!! hak tuiiii..pastu biler dah tak malu siap bangun nyanyi..mampus arr sedap ke tak ker... nyanyi lagu Ungu... walaweiiiii hantam sajerk... heheh..

aper nie wei? nyanyi ker bagi speech?

natra.... yo yo aahh jer ko yer..

me with natrame with anny..

atta pilih lagu.. tekan kuat sikit..kalo x leh ko baling jek remote tu kat dinding

pas dah abis time... lepak lak kat starbucks the curve..borak2 b4 baliks.. me came with atta.. and anny dok 'menipu para client'.. kunun2 ko ada kat maner? kepong? sentul?..hahah.. pastu ujan lak..kelam kelibut balik amik Acih..heheh.. sowi acih..i was late.. tinggal acih sowang kat nursery..pastu lek jerk dia tanyer aku.. 'mama pegi mana?'..(dia tgk mama pakai baju biasa)..hehe.. mama??? mama ada work sikit tadi..sowiii..huhu!!!!..






7 comments:

happy2gether said...

best aaa korang masih happening…..kdg2 plan last minute n spontaneous boley bikin hati gumbira dak gitu? Anny mmg terror nyanyi, Atta camno sodap tak suara dia? aku pon sama x pandai nyanyi,tone deaf, pitching lari, pendek kata mmg x ok la tu..kdg2 rutin seharian ley buat kita tension n rasa bosan kan? kdg2 why not release tension, no harm...xyah rasa bersalah...ehhehe ley aku sokong ko plaks?eheh Acih bijak ek? pandai dia siap cam polis plak soalsiasat ko. eheheh

okinokiyo said...

filla,
like me..dah biasa dah nasya kene tinggal taska mak dia gi suka suki ni..
dah biasa gak nasya paling last kat taska..sian pun ada.tpi takper carik rezeki :p

aritu gi suka suki dating dgn ayah nasya amik nasya lmbt sgt..sian dia..hehe

AisyIman said...

la.......aku ingat lagi aku gi karaoke ngan ko...ehehehe siap tak nak bayar lg...lps tu nyanyi lagu i'am woman in love...puih...poyo siut...hahahhah

...$weE+ 666... said...

sempat lagiks si poms ni... patut ler aku dok tunggu ko menjelmakan diri kat ym, haraaaaaam! rupanyer EL! yg nak marahnyer gi layan karaoke tu... huhuhu... naper tak ajak aku?!! meh aku pon join giler kuasa mempelopori carta nyanyi sumer lagu yg ada, slagi boleh... kuakakakakkaka... apa2 pon mmg best arrr lepaks dgn kengkawan 'sejiwa' kita kan... skali skali takpe... acih sure paham nyer... tapi lenkali jgn hepi terlajak sampai lupa redeem anak balik tau! hehehe... *wink*

Kasih Aleeya said...

mai:hehe..mmg terror la anny tu..atta sora ok ler..country gitew..hahah.. tu ar bukan salu..sekali2 kan...
okinokiyo:hehe.. sian nasya kene tinggal..suka-suki ngn ayah nasya x rasa guilty sgt..ini ngn member..huahhaha..takotttt kene sound ngn laki ku!!
aisyiman:ayue..heh..aku still ingat..cemana kita buat plan nak blah..tak moh bayar..nak jahat tp x reti..dol tul...
zz:haha..aku EL...last minute gitew..kalo ko ikut harus ler ko jer pegang mikropon..hbs aku biler nak nyanyi?..heheh..

ila de cute said...

wah bagus filla, kengkadang memang kita kena take a break la...iye le tetiap ari kerja kan...syok le ko still ada kawan2 cam natra and anny ni...happening le...

Lenny said...

aku mmg tak reti nyanyi and sore cam katak panggil ujan.. kalau aku g karaoke.. aku berani nyanyi lagu amy mastura je... pastuh.. selain dari tuh aku dok makan and berjoget2 bila org nyanyi...

aku dah lama tak g k-ok ngan geng2 giler aku.. derang pon bz...

tapi mmg best dapat buat menda yg release tension sekali sekala kan?