Monday, April 14, 2008

digital camera...


Akhirnyer ada pon rezeki sikit nak pakai digital camera... dulu tu mama punyer so dah return balik kat dia.. pastu tak best! hahah jahat tak? sejak dah pakai dslr nie... leceh sikit..sbb berat and beso nak usung sana sini..so rasa2 mcm sgtlah penting ada digital camera yg comel mcm nie..so biler nak gi course or nak gi jalan2 sajer2 jer..x perlu lah nak usung nikon tu.. heheheh.. gipon mebi nak gi course 27hb nie.. pakcik radie ni x kasi bwk nikon tu..(aku pon x hingin nak angkut beso gedabaks tu)..
i love it so much... thank you pa sbb belikan camera nie..huhu..ingatkan nak share.. tp member mcm murah hati jek..aku diam jeklah..huhu... so lepas nie..x der lah gaduh2 aku suh dia angkut nikon tu..heheh..(kalau tak kene betekak dulu ok).. skrang ni lantaklah..dia tak moh bawak sudah...aku dah ada yg comel nie... disamping kelebihan camera nie.. dia anti shaking.. pastu ada lebih kurang 1 hour video utk record.. hehe... sonoknyer...
so fillanie dah boleh tido lena tanpa mengganggu pak radie lagik....hahahha

8 comments:

Gardagami said...

See Please Here

okinokiyo said...

wahh besnye dpt camera suami kasik..ni aku beli sendiri jek..huhu jeles ni :p

ila de cute said...

wah syok nya... sudah ada kamera baru...hehhehe... tapi ko make sure kalau kita jumpa ko bwk slr tau, boleh le aku tumpang posing depan akmera ko...laki aku tu malas je nak amik gambar aku...huuuuh

happy2gether said...

phewittt..dah ada camera baru ek?ko samalah ngan aku. Laki aku pon maleh kdg2 tu nak bwk camera gedabak dia. Aku pon maleh nak paksa2, ni ada camera ni senang kan...aku nyer tu pon antishake,kalo tak jenuh asyik goyang jek digicam lama aku tuh...skang ni lgk kecik, lgk nipis lg best kan?tapi mmg x ley lwn hasil SLR yg menampakkan muka kita halus dan gebu...ehehhehe

azdra-azdra said...

keh keh keh keh

bagus! bagus! memang tak di nafikan, adanya digi cam..amat lah mudah. sbb mmg payah nak angkut menate dabok tuh. tuh sbb aku still tak bg atau jual camera dubai aku tuh. walaupun lmbtnya la dia punya shutter effect dan lain-lain. huhuhuhu..

janji biler malas nak bawak menate dabok tuh, ada solution lain. yang penting gambo kena ambil laaaa.. hahahahahhaha

...$weE+ 666... said...

wahhhhhhhhhh kamera baruuuuuu!!! ni yg aku jeles nih... huhuhu...

...$weE+ 666... said...

ops, btol ke fillanie tak ganggu pak radie lagiks? ke pak radie yg ganggu fillanie plaks sbg tanda tima kasih? muahahahahaha...

sori, terluch sket... *wink*

Lenny said...

ahahhaha...

aku gelak baca zz nyer comment bleh?

aku takder dslr.. tapi.. aku ada digicam.. itu pon aku beria merengek kat bf aku yg skang dah jadik laki pon la kan... masa tuh digicam mahal lg... kopak la dier sebab layan kerenah aku... ahhaha..

last year.. dier bg aku present hp baru... and hp tuh.. siap ngan camera phone yg aku sangat suka.. walaupon cuma camera phone.. tapi.. okla.... best takyah angkut camera lain..

kesimpulannyer.. aku mmg pemalas.. nanti aku tumpang menempek kat camera korang je la ek..:))