Wednesday, April 24, 2019

PIPI MERAH

Assalamualaikum :)

Harini Fame Cosmetics launch Blusher pulak.. kita keluarkan 2 codes

JUST PEACHY
PINK BLUSH

So terpulang kat you all jenis suka warna yang macamana.  I love both sebab ada masa nak peach ada masa nak pink hahahaha.. I cannot kalau x de blusher sbb function blusher nilah yang nak naikkan seri wajah gitu.. bagi nampak fresh sikit.. paling malas pon wajib pakai compact powder dgn blusher sbb kalau tak pakai orang tak leh bezakan haku dgn hantu hehehe

Screenshot jelah dari igs video hahaha.. yang ni code Pink Splash.. pakai sikit je.. guna brush tekan skit and sebelum pakai tu ketuk dulu batang brush tu bagi powder tu tak byk sgt kat brush.. takut setepek plak pink nanti..  pastu letak kat tulang pipi kiri kanan, wajib letak kat hidung skit, dagu skit and sikit2 kat atas dahi.. kenapa? Jangan tanya tahap2 mua macam ai yer.. ikut je nasihat sis.

Ni Kak Elly.. dia ni bangsa kulit putih melepak.. ko letak kaler apa pon x de masalah.. tapi Kak elly suka Just Peachy so itulah yang dia pakai kat gambar ni.. terus berseri2 muka tu..

Ini gambar tak berapa bertauliah hahaha tapi nak bagi korang nampak clear warna sebenar dia..


Fame memang tak nak keluarkan banyak code sebab hanya dua code ni je yang basic orang akan pakai.. Selama ni pun Kak Pilla ada dua colour yang sama macam ni jugak dari brand ehemmm (3 abjad) sila teka hahahha.. Tapi yang pink dah jatuh pecah Icha lah punca dia huhh.. So perbezaan dia Fame dan jenama mahal yang pecah tu ialah.. Fame lebih pigmented dan lasting.. Tanjat sis masa pakai first time tu sebab sampai balik rumah dah belengas tu.. Tapi blusher kat pipi still onzzz.. Selama pakai brand mahal.. bila balik tengahari blusher dah takde kat pipi hehehe.. Terus jatuh cinta..

Harga mampu milik dari Fame Cosmetics.. Sebab tulah customer Fame tetap setia sebab kualiti dan harga..

Fame blusher ni kita bagi harga terbaik iaitu RM39.00 sahaja.. Eh gila betul hahahha.. Sebab terlalu murah tu sissszzzzz.. 

Jom try seketui dua dan korang akan tahu Kak Pilla takkan tipu mengatakan dia best :)

Cara nak beli boleh dapatkan dari webstie www.famecosmetics.com.my atau dapatkan dari Agent dan Stokis sah kami.  Setakat ni kat Stokis Penang (Nana 017-9409005) dan Stokis KL (Afiqah 014-3157080) dah ada stok kat tangan.

Boleh whatsapp:

013-275 5197
019-358 8159
019-358 8139

Selamat berpipi merah :)


Love, 
Filla.

2 comments:

mummy_ayu said...

wah...tahniah!! complete set dah. mesti kena ada ni..
semoga terus success!!!

Anna said...

Cantik kaler dia..