Friday, April 19, 2019

HARAP YOU ALL SUKA

Alhamdulilah.

InshaAllah tak lama je lagi projek ni akan menemui korang semua.. Harap semua akan happy dan suka sebab Kak Filla pon suka :)

Bukan mudah jugak, dari pemilihan fabrik kena make sure best, lembut, flowy, taknak kejung, taknak panas, taknak nipis sangat, tanak lembik sangat, panjang and lebar kena ambik kira, warna.. Eh semua benda lah sebab sebelum nak bagi orang happy, kenalah kita yg happy dengan hasilnya dulu ;)

Belum cerita pemilihan logo lagi.. burung yang berkepak melambangkan kita ingin terbamg lebih tinggi dan melebarkan lagi sayapnya.. jahitan baby seam pun kita usahakan cari yang paling kemas dan cantik.. 


Teaser black and white dulu lah ye hehe.. 

Coming soon!!!

"kau tunggu" #nur2 

Eh tiber hahahha.. Nanti kita buat photoshoot ye baru you all boleh tengok dengan jelas gitewww..

Kalau nak tau lebih detail korang boleh siap-siap follow ig @famemode_my



Love, 
Filla.

No comments: