Monday, March 31, 2008

LEBAM...

hahaha ni kaki saper mcm kene penyakit kuning lak nie??


gambo ni kuning sangat..sbb lampu kat dalam bilik my mom kat ampang mmg kuning..(hari ni lebam tu lagik hitam+biru....makkk mcm org kene dera jer aku)



heheh..this time it's not about Acih..but me...aku telah mengalami 'kelebaman yg dasat gak kat betis ku ini'..adoi sakit nyerr...huhuuu..Acih plak dia tau aku sakit kat situ..lagik ler dia lanyak2..pastu leh tanyer 'sakit ke?'...'MMG LER SAKITTTTT..DAH KO LANYAK KAT SITEW!!'...


Ni semua gara2 accident betis ngn my friend Anny masa main futsal kat Bangi aritulah nie... tapi masa kene tu tak ler sakit sgt..biler dah balik tu baru rasa denyut2... sekarang dah beso penumbuk lebam tu...


Now... dah start aktif balik ngn futsal.. kene disiplin..no more excuses...kalo radie tak der... i'm thinking to bring Acih along... letak jer kasih kat luar net tu..huhu... tgk nanti camno.... mintak2 dia ok...

5 comments:

...$weE+ 666... said...

amboiii, tayang betis nampak poms... tahu ler betis ko putih melepaks, kalau betis aku konpom tak nampak yg mana betis yg mana lebam... muahahahahaha...

ari tu aku dah tengok live dah ko nyer lebam ni. ko dah tunjuk, ni ko tunjuk lagik. ko ni mesti kes tak cukup kasih sayang ni... meh la sini aku pujuk... alalalalalala cian mucuk fillanie ni... main futsal sket dah lebam!!! harusss la ada lebam sana sini baru ganaszzzz dowhhh... kang aku tunjuk ko aku nyer lebam kang, tak sanggup plak ko kang... huhuhu...

tp main futsal best!!! kalau ko ajak aku rock climbing, tak koserrr aku! baik aku gi rock concert... tp kalau ko ajak aku main futsal, meroyan aku nak gi wehhhhhhhhh... meh nak tengok aku bend it like beckham tak??? kuakakakakakaka...

okinokiyo said...

amboi filla keciknye kaki..igtkan tangan kekeke..

apa rahsia..ala anto jek kasih kat umah cikgu taska sure diorg suka.haha

happy2gether said...

eheh sabo jeklah sampai lebam ko main futsal...aku main sekali jek...pastu tak main2 sampai sudah...mana x asyik gelak jek ngan ila...ehehhe amiklah gambo ko main futsal ngan anny tuh....takpon bgtau aku biler korang pi aku ley jdk cheerleader jaga kasih n syasya...ehehhe....

Kasih Aleeya said...
This comment has been removed by the author.
Kasih Aleeya said...

sweet666:heheh..sedap nama ko byk no.6..hahah.. aku kan manjer...perlu lah aku tnjuk..habis kat mak apak aku pon aku tnjuk!!! hahah

okinokiyo: mai..nak anto umah cikgu? heheh..kang dia melalak lagi susah..naya jer..hehhe

mai:nanti ko dah besalin kita gi sama main futsal yer?.. eh tp best gak kalo ko nak datang tgk ktorang main disamping jadi babysitter utk acih sekalik!!! hahaha...