Thursday, March 13, 2008

boring...

nothing to tell and got nothing to share.. boring giler... nak story-mory kosong jerk.. dah ler bengang x leh nak ber'ym' dah sekarang..dah kene block ok!!! so now, just chat through 'email-chat'.. bosan nak mati.. skema ok...


i dont know why the whole week seems to be a boring week.. my mood swings easily.. cemana nk ckp eh?.. mcm u planned so many things to be done kan.. pastu at the end of the day.. berangan jerk.. hampeh tul.. rasa2 nya sbb dah boring 2 d max.. pastu try ler nak plan itu ini.. tp sendiri pon tau plan2 sumer x leh pakai.. pastu x jadik aper2 arr.. dok umah.. masak.. jaga anak.. tgk tv..kemas..sidai kain..lipat kain.. ya ampunnnnn.. what a boring life kan?.. (huhu) terok aku nih!!! rasa mcm org yg x der hala tuju pon yer gak.. x der matlamat idup.. x der goals to achieve.. haaa tu ler dia.. aku ler tu orangnyer... tp lantak piii lah..


aku ni bkn nyer betol sgt..sometimes org ingat aku ni happy-go-lucky type.. tp aku ni dangerous giler sbnarnyer.. no one can read my mind..if they can..mati lah aku!! aku ni ikut suker..kalo aku hangin.. bye-bye arr.. aku tak tetap.. suker berubah2.. kejap gini kejap gitu.. kejap suka..kejap x suka.. (aku x der keturunan giler ok)..haha.. tak yahlah baca entry ni.. sbb aku tgh nak center kan pala hotak ni dulu..x der apa2 yang jadik pon... aku kekadang mmg jadik gini..

help me..

4 comments:

happy2gether said...

filla, aku pon tgh boring giler...aku bosan...bosan tahap cipan, aku dah bosan pi keje, aku rasa nak melepek jek...huhuuu lagi terok kan...

dgn ini aku mengisytiharkan minggu/bulan boring sedunia!!!

...$weE+ 666... said...

aku pon pernah jadik cenggini. bukan kengkadang tapi slaluuuuuuuuuuuuu... huhuhu... tu arrr org nampak jer aku hepi... tapi ko pon tahu dlm hati aku AIR TERJUN! tak gitu?!!! tp mebi aku ada mcm2 cara nak lupakan keboringan ni kot... antaranyer ialah GI BERCUTI! jom?! nak tak? hahahahahaha... sounds tempting kan, tapi aku tak berduit. koyak rabakkkkkkkkkkk!!!~ huhuhu...

btw, ko jgn baca komen aku ni coz aku tak baca pon apa ko merepek tadi... (adakah ko percaya?!!!) kuakakakkakakakkaa... aku gilerrrrrrrrrrrr... tolong! nenongggggggggggg! nenongggggggggggggg! *ambulans dtg berlumba-lumba*

okinokiyo said...

hi puan filla, ym kene block ke?sila la ke www.meebo.com situ ada semua sekali..hehe.kitorg semua kat opis guna menda tu sbb nak install Ym lgi la takleh.bukan kene block, apa2 mak nenek pun bukan senang nak install..:p

lepas ni konfemla xboring..kekeke

Lenny said...

mmg akan ada time in life kita jadik mengong2 camni.. bukan sesekali tapi kadang2 'sakit' tuh berulang2...

time mengong tuh ko layan je mengong ko... hehhehe

senang je nasihat org kan? hahahha.. poyo ok..