Thursday, March 06, 2008

i cut my hair!!!! ohh no...


(me & widy lastnight @ burger king)




Me
last sunday i asked radie to bring me to my favourite salon at Wangsa Maju.. decided to cut my hair coz i found out that my hair is not as smooth as before... damaged ok!! (but the truth is..i'm so lazy to take care of my hair)..hahah..
now..i'm trying new hairstyle..i dont know if it suits me or not.. but i think we need changes in life..kan kan? so per salahnyer trying... mmg x salah...tp aku mcm MENYESALLLLLL...uwaaaaaaaaaaa... pendek giler okeh!!.. tp nak sedapkan hati... rasa2 mcm not that bad lah.. mcm budak sekolah pon adoooo.. bak kata aku kat mamat yg cut my hair.. i dont wanna see your face regularly..so.. i'll see u next year..u better cut it short.. siap tunjuk papercutting rambut si'Bunga Citra Lestari - gelpren si Ashraf Sinclair'..huahhah..boley?? tp ini bukan Bunga lagi dah.... tapi tulah.. aku x amik lagik gambo rambut nie.. nantiler upload kedian jek..hehehe.. (haa dah upload dah..burok gak leh tahan..heheh)
Hate it when my officemates start calling me Bella... arghhh rambut Bella citer petang2 tv3 tu x lawa ok!! bebuluuu mak dengar...hahaha..
(gedik kan kasih time nieh??)


My Kasih
2 days back...radie x balik umah.. keje belambak...so me dah promised Acih to bring her to Alamanda.. u know lah Acih kan? dah promise kene ler aku pegi gak.. so malam nyer keluar jugak gi Alamanda...nasib sms kak nana (mama ieky) dia ok nak join..
borak ngn Acih..
Mama: Acih, papa x der tau..papa work.. papa tak balik..mcmana??
Acih: Papa work...takpelah... mama je..ngan Acih je...papa tak payah..
Mama: Okay..Acih wait..mama mandi dulu ok?
Acih: Cepat mama..mandi.. nak shopping..alamanda..
lepaking at SR Alamanda.. love the tomyam kung... yummy.. spicy..ermm ermm.. and thanks much to abaremy & k.nana for the lovely dinner.. ;)

(ada gaya tok janggut sikit...)


My Radie
last weekend we did some shopping.. auww this is what i call theraphy.. good for me..huahah.. bought MAC lipstick and lipgelle.. the next day plak tatau ler aper salah si radie nie... tetiba hulur plak bantuan kewangan kat mak nie..auwww..mak suker giler..terus ku grab ajer wang itew..dia siap nak simpan balik yg lagi rm50 tu.. nasib tgn aku ni lagi pantas... hahah..ishhh tak baik buruk siku nanti tau..heheh..huahah.. bought one black bracelet and 1 shirt from MNG... pastu..kita nie kan pompuan.. duit tu x gak pi mana2.. belilah baju basahan nursery Acih.. pastu bought quilt cover set at Aussino.. ala2 tgh sale kan.. (dlm ati tu geram gak.. sbb duit tu tak bli utk diri sendiri..).. tamak kah aku???...hahahahah.. nie tgh target crocs wedges tu..tp colour tu x der..so booked jer dulu..hehehe..

8 comments:

...$weE+ 666... said...

wehhh poms! nak lerrr tengok pic ko rambut pendek tu... ke ko nak seprais kat aku ahad ni... *wink* konpom aku tak kenal ko nanti... mcm bunga cinta lestari ke bunga taik ayam? kuakakakakkaa... jgn marahhh ekkk...

aku ni tak pernah suka rambut pendek. aku takleh imagine cemana muka aku rambut pendek giler. oleh itu aku takleh imagine cemana muka ko... sila tepek gambar ko sini secepat mungkin okehhh! hehehe...

happy2gether said...

Filla...sepanjang aku kenal ko, x penah ko berambut pendek kan? ayu biasalah...ehehe dia suka racun org potong rambut pendek...ehehhe....tapi xper disebabkan raut muka ko panjang aku rasa ok kot, may be comel...ehehhe acih ckp aper?ehehhe...

bestkan bila sekali-kala laki kita dpt hulur duit extra nih...ada jek benda rasa nak grab...eheheh....

okinokiyo said...

filla, cepatla letak gambar..lama tak nampak kat taska.. :) nasya skrg kene chicken pox plak..masak jaga budak yg nak menggaruk jek ni :(

Akinogal said...

See Here

Miss Moon said...

Filla aku suka la pesen rambut baru nko nih ...tak pe sebab muker nko ala bujur gitew ...so apa style pun sesuai ..mmg nampak muda 2 3 tahun hahhahahah auuuw

Bagus papa radie ...mesti cover balik sebab tak dpt bwak korang jalan jalan . Apa apa pun yg di hulur rezeki jgn ditolak tak gitew?

ila de cute said...

filla, aku suka le rambut baru ko..nampak ko cun jer... tapi rambut dulu lagi sexy la... aku tak sesuei rambut pendek cam ko tu..nanti nampak gumukkkkk...

acih pun sweet je, muka sexy gitu...auwww

Lenny said...

ha ah... aku pon suka rambut baru ko.. nampak muda cun gittew...

aku menci rambut aku.. aku baru potong arituh pastuh aku menci..

aku nanyer laki aku dier kata cam nampak kepala aku besar bleh?

arh.. menciiii!

Akinogal said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.