Monday, July 31, 2006

Kasih's nursery

as promised, here are some pictures of kasih's nursery for ila and friends... taken from hubby's phone camera.. boleylahhh.. tp ceria tak nursery nie?? ok kan?...hihihi...

kat tempat main2

in her room


kat green wall tu tempat depa tgk tv.. ha... kat carpet merah ni tempat kasih and friends main..byk tu mainan dlm bakul..that's why everytime mama dtg nak amik kasih, dia buat dont know kat mama diaaaa..huhuuuu..so, to whoever yg plan nak send their babies u better do alot of surveys... choose the best nursery.. mmg x de nursery yg boley jaga anak kita as good as kita jaga.. but at least!!.. i found out that this nursery mmg bersih jerkkk selalu.. very creative.. and pengasuh dia kemas n lawa jer... hehehe.. walo pun anakku selalu selsema, demam n mcm2 lagilah.. nak wat camno.. dah bercampur camtu ler jadiknyer... tp bersyukur jugak.. think it positively lah.. biar dia be an independent girl... muachhh kasih...

6 comments:

Mama Aleeya said...

wah2..kalau anne pun tak mo kuar. Best tak ingat.

Kasih Aleeya said...

hihi..tul tu.. biler nak tinggalkan kasih,, rasa mcm "bestnyer kalo aku pon dok sini ngan kasih!!"..

Mama Aleeya said...

mcm stail kat uk dier nye nursery...nak suruh kanak2 jadi creative. Kalau duk dekat sana..rasa nak hntr jek aleeya ke sana. Best wooo

Miss Moon said...

wah cantek nyer ..patutla Kasih suka . Auntie Moon pun suka ...dah la besar ceria plak tuh ...tinggal pun tak susah hati

AisyIman said...

besstnyerrrrrrrrrrr....aisy pun nak dok kat situ gak...mama aisy pun nak stay kat situ.......

happy2gether said...

cantik aaa nursery kasih, nampak well organized and tidy...kasih tu pandai bwk diri, pasni betambah independent n creative la dia...tmpt cam ni baguih, ada satu kat shah alam sek.7 classmate mai bukak taski tapi ala2 cenggini gak, ada games n books...