Thursday, August 03, 2006

rocking chair


last weekend me and radie went to carboot sale at Shah Alam.. kasih aper lagi..tinggal lah ngan nenek SA dier.. heheh.. jalan punya jalan we found a very cute rocking chair.. just nice for kasih.. then my hubby asked the price.. the girl said... 20 ringgit.. me and hubby asked her again..we thought it's 70 ringgit.. the girl repeat..20 ringgit bang!!.. wah aper lagi.. buat muka biasa2 jerk.. radie siap tawar lagi.. 15 tak dpt ker?? dia bagi rm18... mak aiiii.. aper lagi terus angkut ler..hihihi.. luckily,, kasih loves it!! heheh.. tgk ler aksi budak kampung ni tidooooo...zzzZZzzz..

dengan mata tak tutup plak tu!!!

dapnyer tido.. tu ler bantal peluk busyuk kasih

8 comments:

happy2gether said...

eh, kasih ke tu? nampak cam org besor jek, lama tak dpt masuk internet, ari khamis aku MC, jumaat still down kat opis ni kat umah sempat la nengok2 kejap....

murah ek kusi ni, cute...dulu aku slalu turun carboot sale, ni x sempat...

Kasih Aleeya said...

aku pon demam teruk ari selasa ari tu mai..dpt mc 2 hari..hari khamis baru gi keje.. bukan kasih yg nampak cam org beso,, kusi tu yg kecik!! kuakakaka... kadang tu gi jln2 carboot sale ok gaks..;)

cHeAre said...

emm..aku yg dekat pun jarang pegi la mai...filla...ke carboot sale ni...tp betulla apa ko ckp tu mai..nampak cam budak besar...hihihih

anyway lena pulak si kasih tu tdo atas kusi tuh...kalu anak aku jgn harap dia nak stay..camtu...bertuah si filla ank dia x lasak...

AisyIman said...

heheheeh.............cantiknyer rocking chair dier......suke sgt..betullah macam budak besar..takder maselah nak gi car boot sale sbb man gi main basikal pagi ahadddd.......tension....

Mama Aleeya said...

wah...murah tu...lena tido

Miss Moon said...

Wah memang berbalaoi la . Filla apa lagi yg menarik kat situ share la ngan kita org ...moon tak pernah pegi lagi padahal dah dekat ngan umah tuh muahahha

Betul nampak cam budak 2 tahun lepak....aiyyyaaa nyonya tido kaaaa

Azie N Arif said...

Nak Nak...Nak satu gak...:D

Mama Mia said...

aah la..kasih mcm budak besoooo..