Thursday, July 20, 2006

-FAMILY DAY-



it's been a long time i didnt update this blog.. bz ke? x gak... heheh..'M' lah tu.. well x de crita.. cuma last weekend kiter celebrate birthday mama, father-in-law (9 July).. and buat sekali Kak Liza.. heheh.. selalu mmg mcm tu.. ikut bulan, then kumpul kan sekali.. save budget..we bought satay samuri kajang.. my SIL brought durian cake, my mom brought bubur kacang durian, my MIL buat laksa penang.. my biras bawak fruits..
malam lepak tgk AF konsert..hehe.. i'm not into it sbnrnya..boring..tp bile dah ramai, best gak..tp masa tu Kasih msh x sihat lagi.. now dah baik dah.. thanks to my family members..
Kasih skrang ni dah makin active..lega mama tgk dia dah recover.. tp susut sikit..tp dah besar mcm ni best gurau ngan kasih.. sbb dia faham.. if we scream, she'll scream back.. lagi2 kalo tgk iklan AOWA.. yg pompuan tu jerit..heheh.. one more iklan yg little boy tu nak melintas..(kanak-kanak tidak dpt mengagak jarak kenderaan)heheh.. tau tak??..hehe.. dia suka ikut budak tu jerit..

mama's fav pic (my sexy girl)

ramai nyer anak mama

me bz cutting d cake

-naughty kids tp cayang gak-

2 comments:

happy2gether said...

wah bestnyer semua bekumpul kan? style pot luck ni mmg bagus aaa, nanti kita buat mkn2 bole wat potluck...eheh

cantik aaa umah filla, simple n nice, umah aku mcm2 ada, jenis yg suka kumpul benda kecik2 runsing zaimi eheheh...umah mai dah xde konsep dah...konsep nya rambu ramba...byk brg kawin org bagi yg x sesuai ngan konsep modern so skrg umah aku jadik konsep classic modern..nak buang sayang plak....belasah jek aaa, bila nak pindah umah sendiri baru nak cat elok2 n bubuh langsir baru, skrg pakai langsir lama umah mak aku, tapi umah kami beli tu kecik,eheh alhamdulillah ye dak.

Kasih Aleeya said...

mmg best bekumpul mcm nie.. potluck je senang..
umah ni mmg semangat sikit nak buat..tp kadang semak gak mai..letih arrr nak kemas..ada bibik besh gak kan? order jerk..hihi..umah sendiri nanti mesti semangat tu dtg balik..nanti ada masa filla buat aper2 sikit..ajak sumer member2 dtg ok!!!