Tuesday, June 27, 2006

my new mini skirt!!!

last weekend, went out with radie and kasih.. bought new jeans and skirt at mothercare subang parade.. the skirt and the jeans are too large for kasih, but u know me... heheh..takper...boley jer...hehe..lama sikit blh pakai,, jgn membazir!!!.. she's growing up so fast.. she learns so many things this week.. amazing..good job girl...u go girl!!! KASIH!! KASIH!!KASIH!!.. eh eh?!.. mcm lumba lari plak?..

23 june - kasih jatuh from her stroller kat umah.. padan muker...lasak sgt.. begolek mcm nangka busuk..aper lagi uwaaaaaaaaaaaaa.. heheh.. good as a lesson for her.. tak sampai 1/2
jam dia terantuk kat coffee table plak..uwaaaaaa.. nangis lagiiii.. (not to forget, thank you to aunty natra for being my baby sitter from morning till noon.. hihi.. )

24 june - kasih leh turun naik tilam tebal tu... tilam vono gitu...heheh.. what is so kelakar is, bila dia nak turun dari tilam, dia jenguk dulu,, pastu dia pikir bahaya turun kepala
dulu, pastu dia pusing.. dia reverse,, dia turun kaki dulu!!! huahahh.. mama ngan papa
gelak gila2.. nak panjat pon pandai dah.. lekkk jer dia panjat..she can stand up on her
own now.. tp temengah2 gitu.. gi kat riba, pastu apa yg ada semua dia tarik, janji dia
leh stand up..


25 june - kasih can wave... sebut jer 'byeeeee' dia mesti bye... tp the way she 'bye bye' tu.. lain
mcm sikit.. mcm suruh org blah jerrr... 'blah blah blah'... kuakakakka..

26 june - kasih tak yak yak dari smlm.. dah 2 hari.. me dah risau.. bagi dia minum sunkist, pastu ptg sikit bagi gripe water..kul 8.30 mlm the whole family gi pizza ngan wan, atuk and
busu..pastu muka kasih merah.. pastu nangis sekuat ati,, dia meneran.. alaaa ciannya..
meleleh2 air mata dia.. me and wan bawak gi toilet tgk dah kua!!!! patut ler nangis..
mcm tu ghoper nyer..heheh...Alhamdulilah.. lega dah perot dia..


-pose2 sexy kasih-

5 comments:

Miss Moon said...

Comel la Kasih nih..kedai kopi dia terbuker hehheheheh . Kalau dah buleh jalan mesti syiok tgk bontut dia terkedek 2 ..

Anak teruna kiter pun mula melasakkan diri dah ..jatuh tergolek semer . Tapi kadang kena biarkan jugak kan ...let him find out sendiri kalau buat cenggini apa akan jadi . So that he will learn his lesson ...tapi kadang kiter nih pun kesian jugak nengok kan ..

happy2gether said...

best la bila anak2 dah besar camtu...sonok tgk...wah2 filla dah update byk dah ni, mai masih kelam kabut nak adjust ngan waktu keje, blom campur kelas mlm nanti,pasal wasiat tu mai x tau nak tulis aper, x byk harta pun,syasya tu la harta yg paling berharga...eheh...

...$weE+ 666... said...

filla, u dont know me, but i cant help to fall in love with ur gorgeous kasih! *muahz*

ila de cute said...

filla, kasih memang cute le pakai skirt cenggitu...sesuaiii gitu ngan baju dia tu...hehehhe

Kasih Aleeya said...

best mengeksperimentkan anak pakai baju yek?? hihihi.. to $wee+666, i dont mind if u ter fall in love with kasih.. hihi..kasih mmg utk dikasihi...wallllaaawiiii...heheh..jiwang plak..