Wednesday, June 07, 2006

my embammmm..


this is my kasih latest pic.. mcm dipam2 plak skrg nie... bukan senang nak dpt gambo yg nampak gigi dia 4 batang... so dgn bangganyer... mempersembahkan... kasih aleeya ngan 4 batang giginyerrr... hihikkk.. dah tak der bau baby dah.. dah masham dah budak ni...

alamak... kasih kene belit ker??? ada orang nak masuk minang ker??


dah 2 orang kata kasih handsome.. aper nie????!!! 'im a girl ok??!'

5 comments:

|| s h e i l a || said...

truly..she looks 'handsome'..muke dia mcm boy..ko kenan ape masa pregnen dulu??

Kasih Aleeya said...

oooh shila, hancurnyer hatiku!!hehe..mmg hubby nk jantan!!.hehe.plak tu ktorang suka pakaikan baju2 cenggitu..ishhh..nanti aku nak gi cari dress2 bia jadik pompuan sikit...

Mama Aleeya said...

hai filla...comei gambar kasih yang nampak skit gigi dier....rasa nak gomol2...(ceh mcm boleh)...

ila de cute said...

filla, apa apa pun kasih memang cute...takpe kalau nak bagi nampak girlish, boleh le kasih pakai baju2 cam somerset bay ke, lovely lace ke, kalau guess pun make sure ygskirt yg comel comel... tapi muka kasih tu sweet betul le ngan senyum nampak gigi...awwwwwwww aku tergodaaaaa

...$weE+ 666... said...

filla, fenriz pun tak pernah lagi org teka dia tu baby boy walaupun jenuh ler aku pakaikan dia rugged cemana pun... sumer manjang cakap baby girl. mmg babah dia nak baby girl. byk kali doktor scan ckp nampak bird, dia asyik tanak caya je... hehe... isk, mintak simpang! anak aku BOY la weiiiii... ;p