Wednesday, February 07, 2018

NEW BABY :)

Pitam.. berzaman tak update belog.  Redho lah yer hehehe..

Sementara ada masa dalam 15 minit ni nak habaq maiii... Fame Cosmetics ada keluaran terbaru iaitu Cream Eyeshadow Stick..

Paling terbestlah rasanya produk ni sebab Kak Pilla suka something yang cantik tapi penggunaan sangat mudah.. Paling best sebab kalau outstation or gi travel senang nak bawak sebab dia dalam bentuk macam pen gituu.. So ada 5 codes semuanya.. Rasa nak bawak semua 5 batang terus gi travel hahaha..

Kenapa Fame Eyeshadow Stick ni best?? Of course ada macam-macam sebab.. Kalau tanya pendapat Kak Pilla sendiri, Kak Pilla suka sebab muncung (applicator) dia berbentuk sponge.. Sebelum ni Kak Pilla ada beli yang jenis crayon tapi susah sikit sebab kena blend beriya-iya sebab kaler dia melekat terus sebab crayon.. So kene tenyeh kuat-kuat sikit dengan brush baru dia blend elok..

Kalau guna Fame Eyeshodow stick ni.. korang boleh blend dengan brush or jari kalau nak.. Kalau tak nak blend pun ok jer..sambil pakai blend je terus dengan applicator tu sebab dia takdelah setompok kat mata.. dalam dia tu ala-ala cream dust tapi jangan risau sebab tak melekit walaupon nama dia cream.. Paham?


 Ni packaging Fame Cream Eyeshadow Stick.  Meletop semua kita pilih ni more to earth colour.. 

 Warna favourite Kak Pilla yang code 05.. Sebab dia lain dari semua 4 colour tu.. Kira naik seri lah gitu hehehe.. Tapi kaler wajib korang kena ada ialah code 03 sebab code ni boleh highlight kat eyelids sebab dia cerah.. Pastu pakai mascara.. Perghh barulah bulu mata nampak menyerlah..

Code 01 ngan 04 pon ai like.. Eh matiklah semua suka acaner.. Nasib ai ada semua code muahahahha..

Sebab gambar Kak Pilla pakai eyeshadow ni dalam phone.. dan tak tau apahal computer ni bila cucuk cabel phone ni tak keluar plak kat pc ni.. Acaner ahkak nak save gambar? Ai ada tinggal 3 minit je nak update ni.. So guna gambar model jerlah yer..

 Code 01

 Code 02

 Code 03

 Code 04

Code 05

Seeeeeee the colourssss.. so richhhh ok muahahaha.. 

Harga pun tak mahal cuma RM39 sahaja.. Sembang lebih tanak lah kan... Berani trylah sebatang.. Kak Pilla bet korang akan beli kaler lain selepas try sebatang hehehe... 

I takde masa ye nak makeup berjam-jam.. Eyeshadow je nak amik masa 5-6 minit huh tadek masa you alls.. Ni calit je siap.. i jamin kurang dari 1 minit dah cantik meletops :)

Korang boleh visit ig @fame_cosmetics untuk tengok-tengok kaler ya.. lagipun now kita ada contest korang boleh menang wang tunai RM200 and Fame Cosmetics product worth RM200.. So total RM400!! Terbuka untuk semua kecuali Dropship / Agent / Stokis.

Good Luck korang.

Eh lupa.. boleh jugak beli di website www.famecosmetics.com.my kita deliver terus kat depan pintu rumah :)

Tata..




Love, 
Filla.

7 comments:

Siti Yang Menaip said...

cantik colour2 nya tapi tak reti mekap sangat.. tengah2 blaja gi sikit2 hehe..

Rodiah Amir said...

wah baguslah tak leceh kalau packaging cmni.. cantik Kak pilla

mummy_ayu said...

wah...menariks..kena beli ni. Suka sgt ngan product Fame..best!! congrats Filla .. moga terus success!!!

Juls Julie80 said...

wahhhhhhhhhh gojesnyer semua kaler.. kene beli nih..hihih

kak pilla jangan lupa wat kaler pink2 or pepel2 gituu... heheheh

Puan RaffEiks said...

kak pillaaa... apa yg mnghantui saya ni, buka je blog akk n baca psl new Cream Eyeshadow Stick ni, trus saya buka website & order tanpa berpikir 3, 4kali.. warne semua cantik2.

Hans said...

wow
rambang mata lah gadis2 yang tengok nih :)

Fisya said...

wow cantik2 warnanya