Tuesday, June 13, 2017

BUKA PUASA DAY 17

Hari Isnin.

Cuti Nuzul Quran tak kemana, duduk rumah je.. Tapi bila dah lepas zohor tu rasa macam tekak nak makan Chili's.  Hahahahah sebab dah bayangkan lepas ni sibuk memang tak lahhh nak keluar lagi.. Lagipun nanti sedih sebab tak dapat nak celebrate birthday Amaani.. So baik gi harini.. Siapa yang over? siapa yang banyak sangat alasan?

Pastu Elly plak whatsapp cakap MNG kids dengan Zara kids Mid Valley banyak baju lawa and sale sekarang.. Siap hantar video hahahaha... pastu Elly cakap tak ramai and jalan pun lengang.. So biar haku usap ubun-ubun kepala Pak Radie dulu hahahahha.. tak yah susah-susah, lepak dengan dia terus hulur telefon tunjuk gambar ni..

"Paaaa awak suka kan burger ni, jom Mid Valley ada Chili's"

Maka sampailah kitorang lepas Asar gerak.. sampai pun dah pukul 6:30.. terus order dan duduk.. Aku dengan Kasih lari kejap gi Zara and MNG.. tapi langsung tak beli apa sebab kelam kabut otak ingat makanan hahahah.. hati tak tenteram lagipun Icha dengan Amaani takde, tak reti nak ukur.. nanti lah lepas buka datang balik.. memang takkkk lahhh hahahahh


 Kesayangansss

 Kasih Aleeya

 teringin nak makan linguine carbonara.. tapi Chili's takde.. spaghetti bolognese pon takde.. So boleh lah amik Penne ni je.. 

Muak and nyesal order.. rasa pasta and cheese je..  tapi lapar kan telan je.. nasib soup sedap.

 Birthday girl nak Fish and Chips je

 Geram betul dia ni.. tak pernah serious kalau nak bergambar.. memang anak bapak betul.. kamcing betul dengan papa.

 Ni dia mengadu nak beli gummy kat Famous Amos.  Dengan papa bolehlah.. dengan aku terus "Nooo"

Tu yang terbalik-terbalik siap berpusing bijik mata dia kalau dengan mama hahahaha

Sekian saja.

Tak sabar nak masak berbuka kat rumah pulak.. Berbuka masak sendiri jugak best :)


Love, 
Filla.

3 comments:

Nadia Nurul said...

saya tak pernah pun lagi makan kat Chillis

LeYa n Otomen Taro said...

Wah!!! Best kan dapat berbuka dengan keluarga tersayang bersama-sama...
Seronok je tengok Akak n keluarga..
Tapi kenapa tak di shopping nye sekali terus?? Hehehe...

Azura Aziz said...

betul tu kak pila. buka puasa kat rumah jugak yg best. sesekali layan selera budak2 takpe.