Tuesday, November 08, 2016

Wangi angat kitew arini :)

Lama nau kisah Lobster kau pilla.. sila move on hehehe..

Ok lah kita citer lain pulak ye... Haritu birthday kita tu, kita dapat surprise lagi.. Moon datang rumah kita siap bawak helium balloon tulis happy birthday.. hahaha kesian Moon siap bawak baloon masuk dalam kereta kena tutup tingkap takut belon dia terkeluar pulak hahah..

Masa Moon sampai tu Kak Pilla ada kat atas.. budak-budak semua jerit-jerit "Mama, Auntie Moon datang".. Aku pun turun.. tengah turun tangga tetiba semua jerit Happy Birthday kat bawah tangga hehehe.. Sweet angat ni.

Thanks Moon susah-susah je..

Kat tangga je gambar terang.. umah aku ni semua tempat gelap ala romantik hahahah 

 Thanks bawak donut for thekasihs.. licinnnn.. mak dia telan ailio je.. diet pilla diet..

Moon datang tu actually sebab nak menghantar Perfume Dr. Halina and Dr. Sheikh angkasawan tu.. Kak Pilla order dengan Moon sebab Moon tu stokis produk ni.. Kak Pilla ni memang ada satu perangai suka kumpul perfume dan sayang semua perfume yang dah collect tu :)

Perfume yang mahal-mahal selalunya pakai waktu weekend ke.. atau ada benda-benda yang special sikit.. sebab tu perfume ai tahan lamaaaaaa hahahaha.. Perfume yang murah sikit selalunya tibai pakai buat belasahan pegi kerja.. Kak Pilla pulak tak suka nak spray banyak-banyak macam orang spray nyamuk.. Cukup letak kat nadi tangan tu rub-rub gitu.. letak kat leher sikit rub-rub.. sebab kalau banyak-banyak pening lalat jadiknye..

 Syoknyeeee... pagi tadi dah rasmikan.. dalam kereta sebelum masuk office spray sikit.. harummmmmmm sedap bau dia tak nyesal beli.. Lembut je bau dia takde lah menusuk-nusuk hidung tu i don't like.

 Satu botol tu 30ml.. Pink tu for women and black tu for men gittew.. Harga pun memang masuk akal sebab RM49 je satu.. belikan untuk Pak Radie sekali.. Dia tu, kalau perfume dia dah habis, senyap-senyap pakai haku punya.. yang mahal pulak tu.. Kak Pilla jeling je tengok perangai dia.. Hari tu balik dari Bali dah belikan dia perfume kat airport.. yang tu mahal, jangan pakai selalu ye.. kalau nak pakai gi keroje hari-hari boleh pakai INSPIRE for men ni sajer.. kalau habis, i belikan lagi 10 botol ;)

Comel kan? senang bawak gi travel sebab comel dan senang campak dalam handbag nak kesana sini.. Bau INSPIRE for men pun sedap.. bau lelaki sejati gituh.

 Pueh hati den dapat perfume best tapi murah hehehe.. 

Kalau korang nak beli untuk diri sendiri or for gift ke boleh cari Moon ya.. Whatsapp je:

Moon 
011-39990764

IG
moonpunyershop (perfume)
moonpunyerblog (personal)

FB
https://www.facebook.com/perfumeDrSheikh/


Thanks Moon, nanti Pilla repeat order ye..



Love, 
Filla.

4 comments:

Fieza a.k.a ibu Qaisz + Dayana + Anas said...

comel botolnye kak pilla..
pape pon happy belated bithday ye kak..
hehe

dorsett pink said...

wanginya dia

Anonymous said...

Haha lawak....radie pakai perfume awak..kih kih

alia farhan Said said...

Nampak exclusive la