Tuesday, June 10, 2008

OUTING..

weekend gi jalan2 ke OU... sempat ler ngabis kan duit sikit2..heheh... pastu Acih so excited tgk sgala tok nenek ride yg ado ni... ok arrr... RM3 for 5minutes..heheh.. kemain suker lagik dier.. suka tu sebenarnyer...tp acih kan type2 muker konon2 biasa jek!! hehehe...
laju sgt menatang nie..mama nak snap pon x sempat..gambo pon klabu... (ingat nak pakaikan acih suar mama bli kat pumpkin patch tu..belang2..ala2 tights..sekali acih x nak..dia kata 'tu selua tidoooo...bkn slua jalannnn) hampeh tak?? hangin aku!!! baju sumer kene ikut perintah mak nenek ni skarang...
pastu we had our mkn2 session kat Bubba Gump nie...kat area the curve.. first time try.. not bad..big portion..rasa nak mati nak mengabiskan..tp memula conscious gak..halal ke dak?.. heheh.. kol hubby's friend.. dia kata ok..baru jek masuk suatkabo kata 'pork free'.. wokay..gua hantam jek..

Acih mamam fries cicah mayo...

papa makan mende tah.. beso giler burger dier..

Acih and mama

rasanya restaurant ni owned by tom hanks eh? dlm citer forrest gump?

mine... byk gilos..

radie's

lastly..nie haaa... sian tul tgk..memula dia bebel2 sambil mkn kopok kat blakang... pastu senyap..pusing2 tgk dia dah sleep..penat sgt...plg tak tahan kalo tgk dia sleep kat tgh kopok pon tak lepas lagik..alaaahaiii.. siann..

7 comments:

mrssham said...

cutela rambut kasih.. erm.. nazurah takde rambut..jenuh nak tgg dia tumbuh..

hehehe..if akak nak tgk my blog..sila kasi add email akak ke mrsshamsul@gmail.com..

okinokiyo said...

filla
comelnye kasih tido cmtu.kesian pun ada.nasya biasa tido pegang mainan.
eh..suar ala2 thights tu comel kan...penah nampak gak kat sesame tpi aritu xbeli sbb tkt nasya panas plak..tpi comel gilerrrrr
tpi kasih seksi la pakai skirt..dgn peha gedebab ahhahaha

happy2gether said...

alahai kasih nyer rambut dah panjang ek filla,mmg lawa rambut dia, cam syasya dia lurus tp nipis sikit...aku suker tgk gelagat Acih...Syasya pon dah pandai pilih baju sendiri, kalo dah pakai baju donald duck ke mickey tak mo tukar dah, padahal baju yg dia pakai baju basahan..sabo jelah...tp aritu bila aku bg dia tgk FP tunjuk Acih pakai cekak, baru dia sibuk nak pakai gak...eheheh...

sedapnyer aku tgk makanan2 tuh...aiyorkh..silap la tunjuk kat ibu mengandung..sedap tak?

kak ilya said...

filla

alahai comelnya kasih .. dalam tidur pun masih sempat lagi pegang keropok ...
hmm bestnya makan kat situ .. akak baru pergi last week coz my comp buat event kat situ .. kami melantak sampai puas2.. siap tapau lagi.. best! best! ..
akak cukup recomend pd sapa2 nak pergi

peluk cium buat kasih

...$weE+ 666... said...

aku baru jer baca pasal restoran nih kat paper ari tu... mmg dia siap ckp restoran ni tak kedekut, coz all orders will come in big portion... hehehe... mmg gedabak sungguh order ko & radie tu... bleh share jer kot satu order ber-3, hiks! jimat sket! hehehe... mmg restoran ni konsepnyer berinspirasikan filem forrest gump, sbb tu nama dia bubba gump... hehehe... mahal tak poms??? harusss aku cuba-cubaan dgn encik sam & fenriz pasnih... *muahz to kasih* winduuu ko! aku kursus 2 hari, isnin-selasa, tp rabu aku masuk opis balik... ;-p

Kasih Aleeya said...

mrsham:rambut acih mcm papa..halus tp sikit!!nanti will give my email add!!
okinokiyo:ssh dah beso pandai pilih sendiri..hangin tul..
happy2gether:mai, syasya ngn acih sama kan?sbb tu org panggil kembar!!cekak purple tu yg ko bagi..hehe..pegi ler mkn! best..harga ok!
kak ilya:best kan mkn situ?..order air satu beso giler! share jer..
zz: harus ko gi try..byk giler..x bis aku mkn!!

mrssham said...

walaupun halus..tapi panjang.. nazurah.. panjang pun tak..lebat pun tak...cam boy