Friday, June 06, 2008

Acih doing her business...

huhu..sowi gambo sedikit censored..huahahah.. tp ok lagik..sbb acih pandai kaver..hehehe... semalam dok layan dia yak2.. lama plak..nak wash..dia marah...dia kata dia lom lagi..ada lagi..so me duduk jerlah dpn pintu tu.. sementara tu capai cam.. hihihih.... "NO PAPARAZZI PLEASE!!!"

"WHAT?"

tit yut lagik nei

"mama..enough laaaaa.."


mulut becok giler..time yak pon leh nyanyi...pastu leh komplen2 kata busuk... aiyoh..sendiri punyer pon moh komplen ka?okay once u're done with the business.. pls flush yer... tp budak ni..dia nak flush sampai 10 kali..abis air dlm tu okeh

video

i attached kasih's video here..but dont know if u guys can play the video or not.. jom singing or 'reading' (i don't know) with acih... 1,2,3 go acih... hahahahah!!

nyanyi ikut suker jer..ni dah ok..aritu lirik yg 'naik kete api pegi kola lumpur'..acih tukar jadik 'naik kete api masuk dalam air'... hahahhahaha!!!

8 comments:

Azie N Arif said...

ko ni buat entry buat aku pecah perut arr....aku gelak abis tgk aksi kasih "membuang" siap ada aksi lucah lg...ko ni...kesian acih tau.

Ehh...aku ingat anak aku je yg suka nanyi lagu "sep-sep-sep, tom-tom-tom" sbb bile sofea nanyi org dok ketawa kan dia kata nanyi lagu lama2. Zaman skang ni budak nanyi lagu barney...tom the builder. Kagum aku acih nanyi lagu tu....boleh nyanyi sama dgn sofea nanti...tp sofea versi siam...sbb ckp pelat. hahaha.

...$weE+ 666... said...

uiks, terkejut aku dowhhh... tengok pics yg 1st tu aku dah terkesima dahhh... bleh plak ko wat entry cenggini... huhuhu... ko nih mmg unpredictable lah... imaginasi ko melimpah ruah sgt sampai ko bleh terpikir nak amek pic acih tgh do her biz in that 'bilik termenung'... pandai dah acih potty train ek? fenriz blom lagi arrr... mender lain pandai sgt dah mcm budak besor, tapi tang yg satu nih dia mcm saja jer nak bagi aku hot kat dia... mmg menguji kesabaran btol nak train dia... erkkk...

sukernyer aku tgk video acih tu... clever girl btol acih bleh nyanyi lagu tu sampai abis... best! best! best! *clap clap clap utk acih* teringin aku nak dgr dia nyanyi depan aku... tak kisah la dia singing ke 'reading' ker, janji btol... tak lupa lirik gitu... ahaks! *muahz muahz*

aku reply email ko kat sini jer pun bley kan? sama jer jawapannyer pun... aku bleh tengok video tu, bagusss arrr skrg ada digicam bleh letak video kan... ko pun canggih dah skrg... first time letak video kat blog! sabar ko yer tunggu dia upload, aku tak sabar dowhhh, sbb tu aku pakai youtube... tapi ko plak takleh tgk youtube ek... huhuhu...

happy2gether said...

ehehhe...betoi ckp Zz, imaginasi ko nih mmg unpredictable, saper la tepikir nak amik gambo anak camni..heheh...tp xpe Acih pandai cover tuh...

aku dah boley bukak la video tuh, sore dia mmg serak2 basah, cam ratu rock pon ada...tapi dia belasah lyric lagu tu rileks jek..eheheh siap ckp 'dah' bila abih...eheheh....Acih or Acih, kalo aku jdk ko pon aku gelak nak pecah perut...eheheh

Lenny said...

ahhahahhaha
aku pon da video lagu sama versi alya...

masa mula2 nyanyi... part itik bertelur tuh... dier nyantyi..

itik botolo ayam tegak! ahhahahah

lawak giler.. tapi itula pengubat rindu dendam kita kan...

alya kalau yak yak dier tak kasik tgk... suh aku tutup pintu bilik air.. pastuh... dah siap dier panggil... hahhahaha... macam2 perangai anak2 skang kan?

Miss Moon said...

alamaks zz aku baru pewrasan aku di tag jugak . Nanti moon buat kijer sekolah ek ...ampun cikgu jgn rotan saya

Miss Moon said...

aku silap blog nak komen blog zz terhantar kan nko nye laks

PuteriSatu said...

salam..dah lama tak jengok kasih yang semakin bijak dan comel nih...so sweet la...kelakar sungguh tengok kasih...

azdra-azdra said...

mmg pecah perut pecah pankreas bagai anak ko nih. bley join ngan anak aku. tp anak aku lg power rangers.. sbbnya skang nihkejer nak menerajang jer... hehehheh sket2 dus dus kat aku.. siap angkat kaki nak terajang aku..

belum lagi kena terajang aku.. mau terperosok dalam dinding.. huhuhuh.

p/s: sungguh garau sora acih mu ini. hehehhe