Thursday, June 26, 2008

Happy Birthday Anny..

24th June is Anny's birthday.. me and izan decided to take leave and celebrate anny's birthday together.. natra couldn't make it coz kene kojo... so sad... huhu.. after i sent kasih to her nursery, terus gi Subang.. nk gi umah budak 2 ekor nielah.. sekali kol Anny dia tak angkat.. sekali dia call balik.. guna tepon office dia okeh!! mak punyer hangin... aku ingat dia kat umah..berani dia gi keje?? abis aku nak dok ngn pokok tepi umah dier ni jer? izan x der coz dia ada appointment gigi.. Nasib dia gerun terus kelam kelibut blk umah suh aku tnggu... sempat ler aku ketip kuku kaki ni haa...
then lepak umah anny...lapa nak mati.. sabar jer tnggu Anny... sempat ler anny hulur album dia gi UK arituh..bestnyer... biler aku nak sampai sana?.. so lomantik arr anny nie..auwwww.. sempat ler ktorang straight2 rambut..anny wat rambut filla...filla wat anny..auwww...lagi lomantika de amor.. heheh.. izan sampai terus kene maki arrr.. saper suh lambat? hahah..
pastu terus gerak gi Sunway Red Box..auwwwuuuuu ni yg tak tahan okeh.. amik 3 hours... pastu include mamam sekali..punya lah lapo.. gi amik soup kat luar tu.. gigil2 tgn aku.. si izan siap bukak drawer bagai carik sudu sendiri...bodoh!! ko ingat umah ko ker?!!

-gambo ni masih lagi dlm keadaan sedar diri dan sopan-

-me and izan-

hehe..ni paling best lah.. mari berkaraoke..kuakakak..mmg penat aku ketawa.. segala bagai.. omuputih.. nak saper? shakira? beyonce.. dasat giler anny ko nieh..hahah.. hips dont lie tul ok..kuakakk... dah mcm disko bilik tu.. pastu layan dangdut ah..ah..ahhh.. pastu layan lagu indon.. doktor cinta ada...virus ada... mama..mama..mama... inikah yg dinamakan cinta?..auww...dan lain2..heheh.. seperti elyana.. ku tak mungkin.....kalis rindu...kalis pilu... hahah..version kita sendiri lah kan... lawak dow... tp sora anny mmg sedap giler!!

-ni pon gambo separuh sopan..hahaha-

-me and izan... ko reti ker tak amik gambo anny? asal blur nieh?-

Pastu anny went out from the room sat...aku ngn izan layan dangdut..pastu terus layan lagu rock hattan..huahah..walopon sora aku x sedap.. pedulik haper? bkn ada org nak dgr pon.. janji gaya ada..hahah...

hahaha... ini macam kalu...ella pon mintak ampun kat mak yerr... hahahah...


izan...aku nak mati tecekik nyanyi lagu ni..hahah... masa tgh layan naik atas sofa..leh lak cina tu masuk nak suh bayo bil.. aku dah tatau nak turun ker nak stay atas sofa?..hahahah..lantak ar..buat bodow..layan jer...

adoi..sakit perot aku.. hahahahhah bongok tul izan... anny masuk dlm dia tekejut tgk kita tekinja2 kat atas sofa..huahhahahahah.... last2 dia pon join panjat...

lom lagi tgk gelek gerudi buk filla... auwwww..... tak tahan okeh... asyik...asyik...asyikkkkkk...


hahahah...gambo2 ni buat aku nk gelak jer kalo tgk..hihi... lom lagi time nari lagu 'lihat awan disana berarak mengikutiku....auwwwwwwwwwwwwwww... sgt comel...tp kan aku really enjoy spending time together ngn korang.. lama dah aku tak ketawa beso2 mcm nie.... ilang jap stress aku..heheh.. haaa pusing...gelek.... gerudi..... auwwww....

ehhhh ehhhh... yiiiihaaa... ah ah.. ahhhhh....

ok... dah abis 3 jam kat karaoke... dah penat... tupon frust gak tu sbb lagu melly dah deret standby nak tunggu dirosakkan...hahah.. tp time abis..kene lah layan tgk lagu cino kat screen tuh..dol tul arr... lagu cina pon cina arr... pastu terus keluar dari karaoke... carik tempat nak makan... ingat nak gi itallianis tu.. tp mcm x best sbb i x lyn pasta2 sgt nie..auw..tekak mak tekak melayu & omputih sajer..italy2 x yah arr.. last2 ktorang gi t.g.i. fridays sajer...

hahah... tgk tu bday girl sudah tekena....atas kusi..heheh.. memula we were asking for free bday cake... skali mamat yg pegang botol sos tu kata no prob.. anny punyer pasal..kuakakak.. tp bday girl akan kene buli arr... wa no hal babe.. bday ko bkn aku!! hahahah...
hahah... Anny dipaksa panjat atas chair tu... pastu izan and the staff request her to sing..not a bday song to her ownself..dan tidak juger lagu negaraku... so izan nak dangdut...aku lak nak dia sing and dance sekali..auwww..bestnyerrr kene kan dia!! tp Anny niekan gile... dia mesti buat nyer lah.... x der hal punyer

video



Anny ngedut dangdut... hahah

pastu nyanyi lagu aper ni tepok2 tgn.. best sgt...haha... pastu aku order BBQ chicken aper tah.. waiter tu siap ckp... ur meal is so huge.. half of chicken.. hahah..dia taktau ker aku ni mkn mcm jin? lek arr.. baru 1/2 of chicken..letak sekor pon aku leh hbskan..kan anny kan?? hahhaha..

So..kesimpulan nyer... mmg Anny happy sgt.. i know.. and aku pon tompang happy tgk ko happy.. tp mmg best giler pon.. well..girls day out.. mmg ler happening kan?.. once again..HAPPY BIRTHDAY TO U ANNY!!

6 comments:

ila de cute said...

hahahhah lawak le ko ni...best nya....posing maut sey ko nyanyi tu... hahahahaha

wei aku tak tau nak komen apa daaa sbb asyik nak gelak je...

Lenny said...

hahahha... bestnyer....

lawak la korang nieh seme!

tapi.. mmg best erk ada geng satu kepala..... tunggu esok anny beranak tgk camana plak gayanyerr.. ehhehhehe

happy2gether said...

eheh aku dah dpt bayangkan apa yg terjadi...walopun aku xdak sama...anny & izan yg ku kenal mmg giler, takde segan2 punyer...dare to die sey!aku suka tgk korang happy cenggini...saper ckp dah kawin x ley enjoy kan?blom ada mimi lgk kan? dia dulu pon bole tahan giler..aku cam biasa lah...skima sikit...eheheh tak dpt bygkan kalo mak buyung ni dok gelek2 n berkaraoke ngan korang, xsesuai gitu...eheheh...

rindu aku nak gi karaoke, tp ngan geng2 biasa lah...sore aku pon sedap...eheheh...

hOtMaMa said...

giler..aksi2 terlampau yg tak bleh blah..!!! hahahaha.. lawak giler aku nengok korang feeling2 diva ala2 tengah masuk pertandingan anugerah juara lagu kekdahnyer..gitewww!!

...$weE+ 666... said...

fuhyooooooo!!! dasat giler aku nengok ko nyer pose masa tarik suara atas sofa tu pomsss... takleh aku nak imagine cemana suara ko masa tu agaknyer... teringin aku nak dgr suara ko! pedulik ler ko sokmo ckp suara ko tak sedap, bukannyer aku nak makan suara ko tu kalau sedap sgt pun... muahahahhahahaha...

best kan, ko mesti dah hilang kebosanan tahap kambing gurun mengembek ko tuh kan? tgk gmbr ni pun aku bleh agak. ko kalau jumpa monster incorporation ko nih mana pernah bosan kan, tu pun sib baik tak lupa diri nak fetch kasih rite after, ke lupersss? ahaks!!!

kalau aku jadik anny sure terharu gilos babas, allagappas, padiyappa dan sgala macam spesis rempah adabi yg ado! kahkahkahkahkahkahkah... best! best! janji ko enjoy!

hepi befday once again anny!

Anonymous said...

Hi! I knοw this is κind of off-tοpic but I had to
ask. Does operating а well-estаblished website ѕuch as yours
гequire a massiѵe amount ωork? I аm сompletely nеω tο running a blоg but I
do ωгitе in mу diary everуdaу.
I'd like to start a blog so I can easily share my experience and thoughts online. Please let me know if you have any ideas or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!

Here is my homepage זולו טרייד
Feel free to surf my website :: www.zulutrade.com