Sunday, June 15, 2008

LV shoes for kasih..can u afford??

haha... last nite mama bz cooking... (maggi sajer yer).. tgk papa tgh wat kapal tebang ketas..ok lahh...biar 2 banak ni main2... sekali tgk2 kapal tebang jadik white LV shoes!! dasat kan...kasih jalan mcm org Jepun... hahah....so cute.

nilah the LV shoes yg papa design khas utk Acih... mama pon suker..sbb cantik sgt...

baju tido nie plak Wan Ampang yg design.. huihhh kecik2 dah pakai barang2 designer Acih nie..hahaha..lawak tul...yerlah zaman2 gawat nie.. sumer kene ler buatan cap company sendiwi..hahaha..
hahaha..sajer snap gambo kasih atas beso bawah kecik..dia pon suker buat gaya muker confused mcm tuh.. now kasih's teachers alwiz complain kat mama.. they said..acih will not cry kalo kene marah.. tp biler time kene pujuk baru dia meraung.. aritu kat school..sumer makan duduk..dia sowang tak moh duduk.. diri jer.. pastu cikgu marah..dia x nak gak duduk..pastu dah kene marah tepok bontot dia diam jek..pastu cikgu pujuk dia nangis... then ada sowang boy ni..nyanyi2 utk kasih (konon nak pujuk kasih).. sekali kasih tempik budak nie 'KASIH BUKAN BABY LAGI'.. dah ler kene marah lak budak tu.. sabo jek!! this morning cikgu Suzy plak ngadu.. Acih good girl...tak suka kotor2.. sbb tu baju Acih ke seluar dia.. tak penah tetukar.. dia tak penah punggah2 kain baju kotor dia keluarkan dari bag.. hehe..coz budak lain suker wat gitu.. that was the good thing lah.. tp yg x oknyer lagi byk!! kepala hangin......

6 comments:

okinokiyo said...

filla, aritu kan tnya kasih, kasih nak ptg rambut tak?dia ckp tak nak?pastu saja la tnya rambut sapa pjg?mama ke papa?dia diam pastu dia gelak..dia jwb papa! hahaha lawak giler..pastu tnya lgi..kasih dengan mama sapa lawa?dia ckp mama..baiknye la anak ko..hahahah

...$weE+ 666... said...

huhuhu... baiknyer kasih! ker saja amek hati mama... ahaks! (refer komen okinokiyo tu(

serius cantik kasut LV kasih yg radie wat tu... kalau sempat kalerkan purple harusss sesuai gitu... very da matching! kreatip sungguh laki ko... nanti aku nak suwuh dia design kasut LV version adultnyer bley??? muahahaha... tak pun suwuh dia tlg design kasut timberland ke, doctor marten ke, utk fenriz... hehehe... baru lah sesuai jalan sedondon dgn kasih gitu... *wink*

baju tido kasih cantik gilos! aku tgk dah mcm dress dah... sapa la yg tak tergoda tgk kasih kalau tido pun pakai cenggitu, auwww!!! *muahz to kasih*

Lenny said...

hehehhe.... comelllllnyyyyeeee acih niehhhhh.... alallaa....

wah pak radie... hebat tuh... nak satu bleh? hehehhe..

aku pon prasan acih nieh jenis yg teratur... tgk la bilik dier pon bersih jee... bagus filla camtuh.. senang la skit...

aku tau ko pon mesti bising kat dier kalau semak2.. so.. dier dah terbiasa kalau dah main nak simpan... (aku tau aku pon jenis suka memekak kat anak aku..)haha..

lama gilos tak jumpa ko kan pom... jomla outing sama2...

ila de cute said...

aduh aunt nak gak kasut LV cam acih tu leh tak....cute banget...

hOtMaMa said...

aiyoooo..kagum neh...acih pakai kasut LV limited edition nih...hihihi!! giler keretip laki ko filla...leh wat kasut lg tu..

happy2gether said...

wah...cantiknyer kasut LV Acih, very the rare...ehhehe terror lah Pak Radie nih...creative, pastu rajin dia melayan Acih ek?patut aaa Acih cayang kat Papa dia...

Aku pon bekenan lah baju tido Acih tu, very the ladylike gitu...cara tenungan manja kasih tu cam Syasya...ehehh...