Tuesday, May 30, 2017

FAMILY

Selamat Berpuasa semua :)

Heheh dah masuk hari ke 4 puasa baru reti nak update blog.. Dah takde nak meriah lauk pauk buka kat sini heheheh.. Ni pon nak cerita entry sebelum puasa.. 

Selalunya nak cari time yang semua free susah sikit.. Kena set betul-betul baru jadi.. Nak keluar makan dengan mama ayah tetaplah aku kena fikir kat mana nak pegi.. Memula ingat nak gi concorde dah siap booked.. Pastu masa dia call balik untuk confirmation tu Jalan kat KL tutup so dia kata kena naik train pegi concorde tu.. Eh malas. Nak mengangkut budak-budak tu lagi.. tak kuasa. So mari kita cancel.. Last-last kita makan kat Pavillion je senang boleh jalan-jalan sikit..

 Makan kat Tony Roma's senang.

Dah sama bulat pipi we olls heheh.. Sedih Wan kurang sihat sekarang ni.. Kaki Wan sakit bila pijak sampai ke pinggang.. Dah lama dari sebelum Wan gi Umrah haritu.. tapi baru ni the worse lah.. masa keluar ni ok je.. Dah buat MRI dah baru ni dan memang ada masalah slip disc macam tu rasanya.. Doakan Wan cepat sembuh ya..

 Kasih je takde time ni sebab dia ada Netball friendly match kat Singapore.  
Kenyang sampai termengah.


 Pak Long ni jarang jumpa dia.. Kalau tetiba ada hal kita main whatsapp je.. Ni jelah seketul abang yang aku ada.. 

Dah sudah makan kita jalan jap.. tak ke mana pun.. sebab lepas tu aku nak balik umah Mertua pulak kat Shah Alam.

 Pak Long belanja ice cream.

 Papa tolong snap gambar.. Atok tengok apa tu tokkkk.. hehehhe... So itu jelah kisah aku dan family kecilku.. doakan semua baik-baik je dan Wan cepat sembuh.. 


Pasni kalau rajin kita menyusul ke entry lauk buka puasa ok.. 





Love, 
Filla.

1 comment:

lia ummiirfan said...

Bestnya makan-makan. :)