Tuesday, January 03, 2017

Nak Makeup Bag Fame ke Pocket Mirror Fame?

 Assalamualaikum :)

Just nak inform you all, hari ni semua peminat fame cosmetics dah boleh beli merchandise from Fame.. Kita keluarkan makeup bag dan pocket mirror istimewa dari Fame..

Kenapa korang kena dapatkan makeup bag ni? sebab kualiti make up bag ni best giler.. material dia jenis berkualiti tebal dan bukan jenis lembik nipis cepat koyak tu.. dalam dia ada lapisan sponge nipis.. 
 
 Design makeup bag ni nampak funky dan ceria, space dia luas dan muat untuk letak segala barang-barang makeup termasuk segala jenis brush, Fame Matte Lip Cream, Fame BB Cushion, Fame Mascara, Fame Eyeliner dan segala macam produk Fame yang akan menyusul tak lama lagi wowwww hehehehe..

If korang peminat tegar Fame Cosmetics sila miliki ;)

Pocket mirror ni kita dah bawak beratus pieces masa exhibition kat Mood Republik haritu.. Hari kedua dah licin... So hari ketiga takde dah stok kat booth hahahaha...Orang suka sebab murah dan senang campak dalam handbag.  Pocket Mirror Fame ni ada dua cermin (kiri dan kanan) satu jenis cermin biasa.. sebelah dia cermin yang illusion besar tu boleh nampak bulu roma semua tu kahkahkah.. senang nak picit black head hahahahahha.. 

Order produk Fame, selit sekali beli merchandise lagi power hehehe..

Comel kannnnnnn? Oh ya, lupa nak bagi tau.. Fame BB Cushion now dah ada 3 code..

Natural : Sesuai untuk kulit gelap
Fair : Sesuai untuk kulit sederhana (tak gelap tak putih)
Ivory : Sesuai untuk kulit cerah

Jom dapatkan produk Fame Cosmetics ya.. Harga merchandise Fame:

Makeup Bag : RM29
Pocket Mirror : RM5

*postage RM8 (SM) RM12 (SS)


Saja type balik harga, kang mesti ada yang tanya berapa harga kak? hahahahha.. maybe gambar lambat loading ;)

Whatsapp : 013-3760466
Instagram : @fame_cosmetics
Facebook : Fame Cosmetics HQ

atau dapatkan dari agent-agent berhampiran anda di:

Instagram : @agentfame



Love, 
Filla.

6 comments:

norasiahnasir said...

filla, nak tanya topaz dan glam tu harga rm29 ke? macam tak adil je..aku beli rm70 box of 2 tu...

merajuklah mcm ni

Linda said...

cantiknyaa :)

Filla said...

Topaz and Glam rm70.. Sebab dtg dalam set. Tu gambo je 😂😂

Fatina said...

cantiknya make up bag Fame tuh 😍

rosniena said...

hi sis filla its me rose mama twins

Nabiha Zaidi said...

Cantikkk!!!