Wednesday, January 11, 2017

SEMBANG.

 Assalamualaikum..

Lamanyer tak update belog.  So mari borak sikit kita campur-campur rojak jelah ye..  Last week kot ada pergi Majlis Akikah anak kepada Shukri Yahaya and Tya.
Sempatlah cekup Shukri ni kejap suruh duduk bergambar kejap... hahahaha dulu sikit tak heran kat dia masa blum jadi pelakon.. dulu kecik-kecik selalulah jumpa sebab sedara.. now dah besar dah dia.. ada anak sorang dah ;)

Dahlah masa datang ni aku tengah marathon tengok citer Hantu Punya Boss kahkahkah.. citer yang korang dok tengok 7 Hari Mencintaiku tu Kak Pilla tak tengok.. tak sempat sebab time tulah kita sibuk nak masak, maghrib, nak makan.. Eishhhhhh... 

Wan punnnnn.. heheheh... Actually Wan rapat dengan Mak Shukri ni dari kecik bersama sampai ke remaja.. kira tau lah boipren kepada mak shukri ni dulu.. kelakar kalau Wan citer balik percintaan mak pak shukri ni.. Oh yang belakang tu sedara jugak (bukan mak shukri yer)

 Alahai Baby Aaira Ameena sleep pulerrrr..

Takpelah.. bergambar dengan mak baby jer lah hehehe

 Siap makan, siap jenguk baby.. kitorang pun balik dengan perut yang kenyang dan hati yang gembira.. Terima kasih jemput kami datang ya ;)

Haritu ada lunch meeting kejap dengan Bobo Cinta gittew.. 

 Sampai awal lalu termenung menghabiskan keropok belinjau.. ni kalau lambat, kita makan dulu.. hehehe kalau bab makan memang dasyat team Fame nie.. 

 Gila banyak makanan rasa nak meletop perot.. 

 Settle discussion.. Terus kelam kabut balik.. Thanks Bobo and Mel ;)

Next kerja di hari Ahad pulak.. Now jumpa Financial Controller / Planner pulak.. Alhamdulilah banyak yang kitorang belajar.. Business boleh, tapi hentam kromo yang tak boleh.. Kena atur cantik-cantik.. kena tahu profit loss semua.. kena tau over spent ke tak.. kena ada monthly sales target.. target setahun.. semua kena plan dan laksanakan... 

 Lipcream : Fame (Violet + Candy)

Oh ya sebelum tu nak bagi tau.. Soon Fame Cosmetics akan keluarkan dua lagi kaler baru yang akan join FMLC family.. Tapi jumpa satu gambar je pakai 1 kaler ni.. satu lagi mana tah hhahahaha..

 Code: Wild

Heheheheh wild ke aummmmmmm... I is love.. Orang ni macam-macam kannn.. Kak Pilla suka warna-warna gelap dan garang.. Kalau lembut pun Kak Pilla suka lembut macam Code Violet.. dan warna biasa macam Gossip gitu.. candy and nude muka Kak Pilla macam tak sesuai.. or maybe tak biasa... 

Satu lagi kaler tu nanti nama dia Rusty.  Ok itu kesukaan jugak sebab kaler dia ala-ala bricks.. macam batu-bata tu.. 

Nak bagitau juga projek baru fame cosmetics kat bawah ni:

Cantik meletop.. Rugi besar lah korang kalau tak collect ni.. Apa ni? Ada lerrrrr.. sabar yeee... nanti kita bagi tau... Mur Mur jeee don't worry.. Sementara tu boleh follow ig @fame_cosmetics untuk latest update.  Nak tunggu update belog ala siput sedut lambatnye kannnn... 

Oklah, itu je story mory today.. 

Tata.




Love, 
Filla.

3 comments:

Azura Aziz said...

kita pun lama tak bc story kak pila. alahai, bestnye sedara dgn sgukri yahya ;)

intandayani said...

Wow tasabarrrr.
Kak Elly pakai baju kurung ok.

Linda said...

Patutlahhh Filla pun cantik mcm artis :))