Tuesday, April 18, 2006

mama will fly to langkawi..byee..

i'm gonna attend a course/workshop in Langkawi on 22nd till 25th April..it's called Professional Image workshop for secretaries..the programmes are quite interesting.. personal grooming, PR, corporate dressing, personal PR, dining etiquette.. we were asked to bring our make-up kit..hehe.. ni biasalah, nak suh melawa lah. aper lagi... best mmg best, but dont know if I can count on radie to take care of our kasih.. boley ker??.. hehe.. i'm gonna miss u kasih!! but i know she doesnt care much whether i'm around or not.. she's not kinda girl yg manja2.. she doesnt care who wanna take care of her as long as it's not sofea her cousin.. heheh.. tp tak tauler.. sedih gak biler dia tak kisah.. org nak manja2 ngan dia,, citt!!... 4 days.. lama siottt.. luckily the course will start on saturday.. so, on d weekend radie n kasih can spend time with nenek and atuk shah alam.. only on monday and tues with wan and atuk ampang.. tuesday night we'll meet again okay??!! the course will be held at Eagle Bay Langkawi,, and really hope that Mai will deliver her baby before 22nd!! haha.. sowiii mai.. suh ler baby kua on 21st leh?? so i can visit u on 21st before i go to Langkawi.. eh eh.. boley gitu?!!.. if the baby still wanna stay in your tummy, then wattodo.. biarkanlah diaa.. hehe.. kalo filla tak sompek nak tgk.. tungguuu.. jgn blk ipoh dulu...hehe.. neway biler blk? ooohh.. mai ada exam kan.. so u'll be here kan... wish u all the best!!!

4 comments:

happy2gether said...

lama tu pi kursus ek? best gak sekali jadik org bujang...hubby n baby sure rindu....hehe...tu la aku dah ckp biar dia kuar 21st mlm tu ke..orait gak..exam aku 21 pagi, 26 rabu pagi and last 30 ahad ptg...so ahad 30/4 ptg pas final paper aku akan balik ipoh...tak sure bape lama...ehhe...enjoy...apa2 nanti aku suruh zaimi sms k?wish me luck.

Kasih Aleeya said...

bagus bagus... hehe, suh jer baby syasya kuar 21 hb lps exam..hehe,, jgn plak tgh exam sakit lak,, bahaya tu!!ooo blk ipoh lps exam last paper yer? mai ko tak urut ker lps bersalin? kalo bersalin normal, biasanya sehari lepas tu mmg kena urut.. ko jgn.. nanti masuk angin badan tu...

happy2gether said...

ehhe urut insyallah kalo normal...aku dah book kakak kat bangi, dia amik rm150 utk 3 kali urut n 5x mandi sauna...aku amik jamu luaran tambah rm50 utk param n pilis tu, cuma dia bekerja so dia bole urut mlm or weekend...kakak opis kata dia urut ok n biasa urut org besalin...ada yg shah alam tu murah sikit org Indon tapi kena amik n antar dia payah sikit la, akak kat bangi tu dtg umah kita sendiri...

|| s h e i l a || said...

wah best tu dpt gi kusus free..opis aku sikit x hingin anta aku gi kusus camni...