Tuesday, April 18, 2006

ADIDAS SAMPLE SALE


helloo.. anybody interested?? whoever wanna buy adidas original or adidas equipment stuff, u guys can call me or just leave ur comment okay?? heheh.. tp yg x kenal susah ler,, nanti nak amik cemana?? to ayue, mai, mimie, shidot... nak tak barang2 adidas for infants especially??.. shoes, snow cap (mcm kasih) kalo ada lah.. actually the sale will be on 6th May.. since my bro-in-law is working with Adidas, he is entitled to get invitation pass for the sale.. tp sikit jerlah.. one pass for 2 person.. i'll go with radie.. so sesaper nak baju, kasut (women n men), infants shoes or aper2 yg patut, socks, sweater, and so on.. filla penah gi dulu,, mmg best2 barang dia.. lagi2 yg adidas original.... ok guys... hit me back.. daaaa... antara contoh2 barang2 sample sale adidas ni...

adidas shoes for infants

comey tak?

hubby's snow cap

(ada lagi, tp tak amik gambo ler plak!!)

4 comments:

Miss Moon said...

Filla , menariks la ..lawa la kasut Kaseh ..buleh jadi model kasut nih ..nih baru anak pompuan ..kalau anak lelaki mesti lagi banyak koleksi nih ..

Miss Moon said...

kasut kaler merah tu berapa ek harger dia cam comel la plak ....dengar bunyi cam akan dapt bonus ..buleh la mummy membeli sket utk isk

happy2gether said...

ehhe bestnyer...kasut adidas kaler pink tu cute...tapi time tu mai ada kat ipoh la filla, dlm pantang..tak tau la kalo zaimi interested...eheh...bape agak2nya sepasang harga kasut adidas tu? Munira beli la sure cute Isk pakai..

Kasih Aleeya said...

kasut adidas for infants ramai kirim.. tp aku tak tau lagi brp byk kasut yg aku sempat rebut!! hehe,, harga pon lain2.. tp mmg semua harga dia murah compare ngan butik..