Friday, March 23, 2018

HARGA PROMO FAME DI FAHRENHEIT88

Hi korang... 

Sempatlah Kak Pilla nak menceceh sikit ni hah.. Baru balik cabut jahitan kat ibu jari kaki sebenarnya.. then terus ke Fahrenheit depan Pavilion ni sebab Fame Cosmetics now tengah buat promo dari 23 March - 5 April 2018..

So sesiapa yang datang shopping ke berdating ke.. silalah singgah sebab most of our products ada harga promo up to 30%  hanya di Play Up, Fahrenheit.. Tapi depends harga promo semua produk tak sama.. so korang kena datang sendiri dan check it out :)

 Play Up ni jual barangan kosmetik termasuklah jenama Fame Cosmetics.. Kalau tak de promo ni pun you all boleh datang untuk grab produk Fame.. Tester juga disediakan kat sini..

 Kesemua Matte Lip Cream Fame ada kat sini termasuk 3 colour baru (Diva, Mocha and Ruby)

 Boleh cuba Fame Eye and Lip Makeup Remover jugak kat sini.. baru korang tau betapa best remover ni.. langsung tak pedihkan mata dan tak perlu tonyoh bagai nak gila untuk remove mascara and eyliner korang.. sikit-sikit je guna habis tanggal yang degil-degil tu..

 Of course Cream Eyeshadow Stick pon ada kat sini.. Boleh test ya :)

 Siapa yang tak reti code apa yang sesuai korang grab.. sila datang sini dan cuba sendiri Fame BB Cushion ni hah.. Of course ada harga promo jugak.. Rugi tak dapatkan..

 So itu Great Sale kita untuk you all.. Weekend ni sempat lagi singgah :)

Untuk pembelian RM100 and above korang berpeluang spin sekali je untuk dapatkan free gift product fame.. Beli RM200 leh putar dua kali hehehehe

Bergambar kenangan bersama sahabat-sahabat saya, Kak Elly and Kak Peej.  

Fahrenheit ni betul-betul building sebelah SEPHORA tu.. 

Happy Shopping you all..






Love, 
Filla.

2 comments:

Anonymous said...

sis ari2 sy bk blog sis.updte blog pleaseeeeee.windu nak bc coleteh sis

sue mat said...

Caya lah