Saturday, March 04, 2017

ROBI SI ROBOT COMEL.

Siapa suka Robot angkat tangan.  Masa Kak Pilla bawak balik kotak-kotak Robi ni melompat-lompat anak-anak semua.. Masa tu jugak diorang suruh assemble benda tu.. Hoihhhh sabar yaaaa.. benda macam ni kena tunggu Papa sebab mama kurang pandai >___<

Tapi bila baca pasal Robi ni macam menarik je.. Robi ni bukan robot biasa ya.. Robi can talk Manglish (Malay / English)  Robi can talk, sing, dance dan macam-macam lagi.. bukan setakat tu, Robi ni ada lebih kurang 250 phrases dan boleh berinteraksi dengan humans.  Eh Chinese also can.. Wow hebat ni robot leh bercakap.

Robi ni sebenarnya dari teknologi Japan dan so canggihhh...

Ada berkotak-kotak yang dalam dia ada part-part Robi untuk kita assemble kan.. siap ada instruction so jangan risau.

So canggiih... Anak Kak Pilla walaupun semuanya perempuan, tapi diorang tetap happy dapat pasang robot ni sama-sama..

Boleh nampak muka masing-masing excited sangat... Kelam kabut memasing terpaksa Kak Pilla tenangkan diorang supaya sabarrrrr sabarrrr kang hilang salah satu part tu pitam kita semua.. 

Fuhhh nasiblah Papa korang ada boleh tolong settlekan bab-bab assembling robot ni.. Kak Pilla bukan tak reti hahaha.. tapi maybe yang boleh settle within 1 jam akan menjadi 3 jam hahahahah..

Icha pun sibuk kemain confident lagi dia..  Dia lah paling terror sibuk nak tolong heheheh

Kalau budak lelaki ni tak tau lah diorang punya excited macamana agaknya dapat buat Robi nie..

Kasih pun ada sibuk nak tolong papa jugak.. Tengok Aleesya tu kemain lagi dia hahahaha... well memang fun assembling Robi dengan family macam ni.. Kalau tak tu.. lepas makan terus naik atas memasing dengan urusan memasing.. susah sangat nak berkumpul macam ni.. Good job semua hehehee..

Robi ni available di 7-Eleven, Borders, Cold Storage, Hamleys, Jasons Food Hall, Kinokuniya, Mercato, MPH, myNEWS.com, Pansing, Popular, RadioShack, Times, WHSmith, FPX payment (through website)

Kak Pilla nak invite you all semua bawak anak-anak sekali confirm anak-anak akan teruja nanti.. Jom datang roadshow Robi ni pada 10th-12th March 2017.

Launch Event Dan Roadshow

Date : 10th-12th March 2017.


Venue : One Utama (High Street)


Jangan lepaskan peluang untuk lihat 100 Robis yang akan perform and ddance in sync to music.. Now pun dah boleh bayangkan 100 ketul Robi menari ikut rentak lagi.. Hebat sangat ni.. Ada banyak lagi activities yang akan dianjurkan masa Event tu nanti.. korang akan berpeluang untuk interact dengan cik Robi kita, ada customized games for parent and child, ada Robi giveaways, Robi balloons giveaway dan Robi merchandise jugak!!! Seronok kot anak-anak kalau dapat bawak balik Robi merchandise ni.

Jom tengok jugak video Robi ni:





For customer support information / General inquiries
03-2168-3738 (Mondays to Fridays, 9am - 6pm)

Email
service@deagostini.my




Love, 
Filla.

11 comments:

Belogs JM said...

good sharing

jalan2

https://belogsjm.blogspot.my/

sak said...

harga satu set berapa sis?

IQ = Iez Qis said...

hari tu nampak di cold storage, tapi pelik, sebab parts dia jual berasingan...

terasa nak pergi roadshownya, tapi macam sibuk plak hujung minggu ni..huhu

hamba allah said...

Salam... Akak bli kat mne robot robi tu? Berminat plak.. Da msk pasaran mlysia ke?

Filla said...

Dia jual set lain2..

Filla said...

Saya ada mention kat entry ni kat mana nk beli ;)

Anonymous said...

Salam kak,berapa harga satu set? Berapa set kesemuanya?

Anonymous said...

Full set berapa harganya

Anonymous said...

Total kn belanja 5k

zeera said...

ok kak pilla.. nak try beli untuk baby lah..

JMR said...

ala..dah lepas ke.