Monday, February 06, 2017

Kaler Baru keluar lagi!!!

Assalamualaikum..

Harini nak announce korang dah boleh dapatkan colour baru Matte Lip Cream dari Fame Cosmetics.

Kita start jual bermula hari ni tau..


 Wild (RM29)

 Rusty (RM29)

Kaler tak matte lagi dah snap pic hehehe.. so sebenarnya dia akan matte lagi dari gambar di atas ya.



So itu je perkhabaran dari Kak Pilla harini.. Rugi tak dapatkan kaler ni sebab Fame Matte Lip Cream ni laku keras ya.. Stokis restock selang sehari sebab habis dah di pre-booked.. Lagi-lagi dua kaler baru ni.. 

Boleh visit dan follow kami di:



Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 013-3760466


Love, 
Filla.

6 comments:

dorsett pink said...

semua kaler cantik

Norliana Abdul Rahman said...

Fame ready stok. COD Shah Alam, Subang Jaya, Sunway dan Glenmarie. Postage seluruh Malaysia. Whatsapp 012.293.7670 utk fast reply.

Amieynna said...

dah beli travel set.. dah try dah 2 kaler baru ni..
wild tu cam garang sgt bila pakai..
rusty i like!!!

C i k R e n e x said...

Cantik kaler wild tu

sgrmse. said...

wild laaaawa!!! :'D

LYAfrina said...

Cantik