Wednesday, February 28, 2007

-APOCALYPTO-

last nite we were watching movie... (dvd).. Mel Gibson's story.. mmg superb habis.. i give 5/5 star!!! citer APOCALYPTO... kasih pon tak kelip2 mata..till the end of the story tau dia tgk..filla mmg risau giler..sbb citer tu mmg ganas giler..stok pancung2 cabut jantung.. makkkk!!! how could i let my doter watch that kind of movie?.. tp mmg BEST BEST BEST!!!... u guys check it out..rugi x tgk.. hehehe..
pastu dulu smalam just to pamper myself..i bought a phillips hair curler (8 in 1) wahhh gitewww..heheh.. no big deal once in a while kiter nak memanjerkan diri kite... asik sibuk masak, kain..umah..anak..hubby..huhhh.. letih!! smlm try gak ler straight kan rambut.. kasih dok usha jerk..hehehe..
tetiba lak teringat kat kasih.. aper lah... i miss u ler kasih..hehe.. ntahler.. i'm not kinda manja2 sgt ngan kasih.. tp sayang.. saper lah tak sayang anak?? kasih lately byk prangai dah.. tp so mencuit hatiku ini..heheh.. sometimes..biler filla x layan dia.. dia bediri pastu tetiba dia bediri senget2 mcm org tempang tu..siap buat mimik muka, mata pandang atas mulut sengetlah..ntah aper2..(try buat kelaka ler tu)..tp mmg so funny lah!!! pastu kita gelak dia pon suker lah..heheh..
kasih dok dlm umah suker pakai kasut.. boley??? ko ingat ko anak mat salleh ker?? pakai kst dlm umah!!..radie belikan dia yellow boots kat carboot sale..clerks..baru rm15!! heh.. itu ler yg dia sibuk pakai.. sampai tido ok??? jgn ler cuba2 nak bukak..kecuali dia dah btl2 tido!!! she loves playing with balloons, balls, spoon, hanger, mangkuk.. i dont know why she has no interest kat teddy bear... (ini ikut prangai aku ler nie)

6 comments:

rockantu6432 said...

Kelakar plak baca gelagat kasih tuh...nak tarik attention mama dia ler tuh...pandai betol dia wat lawak ehhh...(bleh imagine camner rupa kasih wat camtu..:D )

p/s...papa belikan kasih "yellow boots"..?? boots Phua Chu Kang tuh kerrr..?? ahakk..ahakk..??? jgn marah arr kasih... nanti aunty 'dedet' dia nanti...

Miss Moon said...

Filla citer tuh best kan ...memula tgk cam ganaz kan ...sian bini dia duk dlm perigi tuh .....mmg kejam la ada gaks puak cam tuh ...mmg best ..moon pun suka nengok .

Kasih nih cheeky la ...noti but manja ....sama ngan anak teruna moon tuh tapi si isk tuh kadang jadi penakut kadang terover brani plak ...pastuh suka buat lawak suka ngusik kit a...kadang jadi monter la kadang jadi cat siap merangkak buat bunyi cat tuh ...lawak...im glad that they r learning kan

happy2gether said...

Filla, best ke citer tu? harus ku tengok...ehehh....Kasih tu sentiasa cute, dr kecik dulu gebu jek...aku siap simpan lgk souvenir cukur jambul gambo kasih dulu tu kat opis kat meja aku...comey sgt ngan topi Osh Kosh dulu...

...$weE+ 666... said...

erm, zz blom tengok lagi citer tu... harrrusss carik ni! ke pinjam filla punyer je? hehehe... skrg ni bukan tanak tengok movie, cam takde masa je rasanya... ntah apa yg bizi ntah. zz ni bukan bleh dok diam, ada je mender nak buat... so tengok movie tu cam seriously kena find good time to sit down & watch. thats y fenriz pun tak suka tengok tv agaknya...

kasih tu mmg budak kecik bambam yg menjadi faveret di hatiku. takpe kalau filla tanak manjakan kasih, let me do that part. hahahaha... zz mmg over kan, sesket ingat kasih. semua nak bagi kasih. ntahapahapantah... filla jgn la marah plak ye... alahai nak sgt tengok kasih buat lawak cenggitu depan zz, sure bertambah sayang kat dia ni... *muahz muahz muahz*

Mama Irdina said...

kemain kasih ek. nak pakai kasut dalam umah. yg tak tahan siap pakai boot masa tidu to..weh filla, sape punya peel dia ikut ni ek

Mama Aleeya said...

huwaa....byk blog yang aku ketinggalan nak baca..sungguh kejam aku nie....tak ingat kawan2.....kasih pakai kasut dlm rumah ke...melaram habis anak dara sorang nie