Thursday, August 30, 2018

DOLLY DIM SUM

Siapa yang suka ala-ala chinese food sure korang suka makan kat Dolly Dim Sum ni.. Cawangan dia aku tau ada kat Sunway Putra Mall, IOI Mall Putrajaya dan lagi satu kat Avenue K, KL tu.. 

Aku selalu makan dengan Peej and Elly sebab kitorangkan memang suka makan-makan hehehe.. Pastu tiap kali makan confirm teringat kat anak.. 

So haritu aku gi melawat booth Fame kat PWTC masa ada event MissFit tu.. Kasih temankan kitorang naik grab je ke pwtc masa tu.. Settle je terus bawak kasih melintas jejantas tu kita gi makan dim sum jom.. 

So nilah first time Kasih try Dolly Dim Sum.. Heheheh sian diaaaa... 

Ni menu wajib.. Fried Rice dia ada berapa jenis tah.. Tapi aku suka yang ni.. apo tah nama dia? Dolly Fried Rice ke apa tah..

 Selalu amik Chicken Congee tapi haritu diorang takde benda tu.. so tukar amik Fish ke apa tah.. Sedap gak nyammmmmsss

 Sorry tak tau nama kahkahkah.. 


Ok atas ni terpaling sedap huhu..

  
 Kasih suka gilaaaaa.. Licin habis takde apa yang tinggal hahahha

Dia cakap "Mama, sedap gilaaaaa!!"

Ai kan tak boleh.. terus rasa sedih hahaha emo tak tentu pasal.. Pastu kali kedua makan kat IOI Putrajaya.. Pun berdua jugak hahhahaha.. Kasih ni memang kalau bab makan kitorang kamcing gila.. Suka je explore makan itu ini.. 

Tapi no more ya kasih.. Mama dalam misi nak kurus... hahahhaa... Tunggulah if ada cheat day nanti kita onzzzz balik.. 



Love, 
Filla.

5 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

tetiba teringat Dolly Kueyteow, tapi tu mamak, hahhaa

Anonymous said...

Paling best egg custard bun kakpila

Azhafizah Md Nor said...

semua menu nampak sedap walaupun ada yang tak pernah rasa tu..hihi

Mar Mansor said...

adududu..kenapa semua nampak sedap??
http://kasihaleeya.blogspot.com/2018/08/dolly-dim-sum.html?m=1

alia zakry said...

seronok dh akak..ank dh besar..jd geng.. cpt nye ms berlalu..dulu2 bc blog cinonet je kasih..