Tuesday, February 05, 2013

HERBALIFE

*sticky post*
*please scroll down for new entry*

Kebanyakan dari kita suka memilih makanan yang cepat dan sedap contohnya fast food... Tapi tahu tak kalori yang terkandung dalam fast food? Setiap 8000kcal sehari kita makan menyebabkan penambahan 1kg berat badan.  Itu memang fakta.. Jadi takde istilah.. aku nak kurus tapi aku nak produk kurus yang tak payah nak diet-diet.. ini tak leh itu tak leh.. memang lah kurus.... Ewahhhh ko nak hasil, tapi suruh diet sikit..tak nak.. acaner nie?

*Ini perbandingan bila visceral fat tinggi dalam badan.Visceral fat tu adalah lemak-lemak yang terkumpul dekat organ2 dalaman penting badan.


Sebab tu la kami percaya pada nutrisi yang herbalife bawa

*Herbalife ini pun fastfood jugak. Sebab senang, cepat disediakan dan mengenyangkan.

*1 botol shake F1 cukup dengan 55 nutrient and 18 asid amino dan dengan itu herbalife sesuai untuk semua peringkat umur dari bayi, kanak2, ibumengandung, bersalin dan berpantang, orang2 tua, juga untuk turun dan naikkan berat badan.

*Bear in mind that herbalife ni bukan ubat untuk megubati penyakit tetapi ianya adalah makanan nutrisi yang lengkap dengan keperluan badan kita.  Secara umumnya, apabila kita beri badan makanan yang sihat, badan kita akan memberi hasil yang baik juga.


Herbalife sudah 33 tahun ditubuhkan.  Diiktiraf sebagai program menguruskan berat badan no1 didunia dengan lebih 70 juta pelanggan berpuashati.  So tak perlu risau ok?





TESTIMONI PENGGUNA

Testimoni Untuk Naik Berat Badan, sesiapa yang tersangat kurus dan nak naikkan berat badan boleh cuba.. *sambiljelingpakradie*


Testimoni Untuk Turun Berat Badan

Nutrisi ketika mengandung and berpantang.  Ketika mengandung berat tak naik banyak. (Alamak aku dah terlambat hahahah.. dah menggemuk baru nak recommend kan???? So bila amal ketika berpantang, berat badan senang turun dan kembali kepada berat ideal.. Ini masih sempat.... 

Herbalife juga boleh membantu memulihkan kesihatan bagi mereka yang ada penyakit-penyakit seperti darah tinggi... 


Berita terbaru.
*Important: Produk total control baru dilancarkan untuk pasaran Malaysia.  Sangat2 sesuai untuk mereka yang obesity sebab meningkatkan metabolisme dalaman badan dan mengurangkan selera makan.  Yang pasti, bila consume total control berat badan susah nak naik seronok ke seronok? J

Bagi yang mengatakan herbalife tu mahal.  Lets compare.

Ye aku tau la nasi lemak lagi sedap kot dari minum shake macam tu.. hahaha.. Tapi kena lah berkorban sikit... Nak berjaya memerlukan pengorbanan ye adik-adik... 



Cara pemakanan herbalife dengan lebih berkesan

Patutlah aku tengok orang yang consume Herbalife nie ke hulu ke hilir bawak air bergelen-gelen... Tapi untuk kesihatan pon memang kena minum air putih banyak kan????? so why not? telan aje lahhhh...


KENAPA ANDA PERLU HERBALIFE?


Jika anda serius, tanya saya bagaimana sekarang! J

Book your appointment now for free body wellness evaluation! 

Paling penting herbalife sendiri menyediakan personal wellness coach & follow up yang sangat memberansangkan untuk membantu anda mencapai impian anda J

Kami mengalakkan untuk diet dengan cara yang sihat.  Tanpa perlu berlapar dan rigid makanan yang tertentu.

Ok itu kata penaja... Kata aku pulak... Jika anda betul-betul ada semangat untuk jaga kesihatan dan nak kurus langsing dan sihat... tepuk dada tanya selera..... Ramai kot yang dah consume Herbalife dan nampak hasilnya... Pucuk pangkal is disiplin... Takde disiplin jangan lah nak harap impian anda akan tercapai.. Ada few bloggers jugak yang diet cara Herbalife ni dah kurus ok... mak is jeles ngan u olls.. hahaha... 

So dengan Herbalife ni boleh set appointment and korang ada coach masing-masing yang akan ajar cara untuk consume dengan betul supaya dapat capai target..

Satu lagi tips nak bagi nie... If korang rasa Herbalife nie mahal.. Korang boleh consume ramai-ramai.. share makan dengan mak, ngan kakak.. ngan keluarga.. atau suami isteri.... atau nak consume dalam tempoh yang lama boleh amik pakej diskaun 35%, 42% atau 50%... Diskaun ni harga kekal untuk pembelian seterusnya.. Pembelian dengan pakej serendah 35% @ 500vp anda layak untuk mendapat hadiah percuma bernilai rm100 ke atas....


SILA CONTACT PERSONAL COACH ANDA SEKARANG!!

FARA: 013-4222505


Instagram : faramahamod



6 comments:

Anonymous said...

ni Pak Radie kena cuba dulu haa baru leh jadi testimoni..

Faezah Jamil said...

Mmg berkesan as meal replacement.saya amik untuk waktu snacking sbb menyusu bdn asyik nak makan jek.so nak elak mkn xsenonoh baik minum herbalife.dpt plak resipi shakes yg best.blend dgn oreo la,ais krim la.sedapnye...

www.fzjamil.blogspot.com

Anonymous said...

Saya minum herbalife and I lost 6kg after 2 month.

NinaAz said...

Sy dah setahun lebih bebas dr gastrik. I love herbalifeeeer. Hihi.

NinaAz said...

Salam kenal!;)♥

Sue said...

I lost 10kg in 10weeks... Mmg bestttt... Now tgh berpantang dgn herbalife jugak.. Love to d max!!!! Nak herbalife? Bole contact saya jugak....

Www.sueqaisara.blogspot.com