Sunday, June 12, 2011

Saya nak beli Penapis Air.. sapa nak jual????

*48 hours sticky post* 




PERHATIAN...


Saya memerlukan sistem penapis air yang tidak menggunakan elektrik dengan kadar SEGERA...

contoh:-

Bio Aura

Alken

dan lain-lain (please suggest)



Sesiapa yang menjual penapis air yang tersebut diatas atau tidak disebut diatas... sila email saya di:-




kalau tanak email.. terus letak harga dan contact no. dan jenama penapis air kat ruangan komen pon bisaaaa dong!!



Sesiapa yang bagi harga terbaik, harga terendah... saya akan beli dari anda...



*Oh ye, kalau boleh terus datang pasang kat area Ampang...



Sekian terima kasih





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

25 comments:

Aidanisme said...

aida ade email akak, cek ye.. ^-^
putericomel@gmail.com

Ain said...

Jomla beli penapis air ngan saya..leh visit my blog: http://littl3caliph.blogspot.com

Saya jual penapis air Bio-Aura
Can contact me: 013-393 0312.

Ain

Mama HH said...

saya jual gak.. tp guna letrik.. eh tetiba saya...

ELKEN.. leh wat installment.. kalu berminat.. tanye eh?

RM3290

SecEbIs kAsIh aYu said...

saya ada jual bio aura... ni num phone sy 017-2927590 (ayu) harga blh dirunding

JMR said...

rm50 kt tesco...weee:-p

QASEEH HATIKU QASEEH said...

sy cadang kan ur beli penapis elken..psl harga biar pn nmpk mahal tp byk kelebihan nya..
1) ada tangki stok utk air yg suda d tapis..klu penapis yg lain ur kena tapis dlu n simpan stok dlm botol/tangki asing..bg sy keja mcm nie menyemak..n ruang dapur x kemas..

2)ada stok air panas n air sejuk..klu nak yg air sejuk mcm ada ais pn ada tp harga lg mahal lah..klu ada anak kecik senang ur x payah susah masak air..air panas sentiasa ada..karan nya x pyh off..ada kontrol panas nya..

3)..d only penapis air yg ada sistem pump inside d body..so klu tekanan air x kuat..x pyh ssh..air yg d tapis sentiasa kuar..klu yg x pump..air yg d tapis kuar ciput..atau pn x kuar langsung..

4)..d only penapis yg ada sistem kumbahan..penapis yg baik ialah yg mempunyai sistem kumbahan..means akan ada satu saluran air yg d buang slps d tapis..mcm manusia jgk apa2 yg x guna tu kta buang p tandas kan..mcm ur p bt air teh guna serbuk teh..yg kta x guna opkos kta nak buang kan..klu penapis yg x sistem kumbahan..means segala kotoran yg d tapis tu akan tgl dlm ruang2 penapis tu..lama2 ia nya akn ikut kuar ke dlm air yg d minum..

5)..ada srvis centre..tiap2 thn dia org akn kol servis..harga x mahal..lps beli srvis centre akan dtg pasang..ur just infom nak pasang d mana..segala kerja dril or kurik lubang dia org akn bt..klu ada2 apa2 kerusakan servis man akn dtg..just infom..servis centre ada d mana seluruh msia..klu pindah g mana2 pun servis centre mana2 buli panggil..

6)..air RO..biar pn kandungan mineral nya kosong..tp bt apa kta membebankan fungsi kidney kta utk menapis mineral2 yg kta x sure apa kandungan nya..sdg kn kta tahu tahap kebersihan air d msia sgt2 lah buruk..mineral2 lain tu buli dpt dr mknn..x perlu bergantung dgn air..

buli servay dlm blog2 member yg promo penapis nie..sy pn jual jgk..tp x aktif..tp sy sgt2 berpuas hati pakai penapis nie..since 2007 teda kerusakan..d latest model penapis nie sgt cantik n xclusif..tenkiu..pjg lebar sy membebel..

Dhielasinderela said...

sye ada email dhiela_elly@yahoo.com

Cahaya Puteri said...

akak,sy suggestkan akak beli rx-water..sy xjual..tp,gune kat umah..sgt bgus ok?sbb molukel2 air tu same mcm molukel air zam-zam..n boleh sembuhkan penyakit juga..akak try la cari ye..hee..

nur adha said...

adha ada emel td berkaitan water pitcher...
Mencari penapis air yang portable dan harga yang berpatutan? Shaklee mempunyai jawapannya! Harga penyelenggaraan juga sangat berpatutan!
Harganya dibawah RM400 dan mampu dimiliki oleh sesiapa jua! Saya dah ada dan saya belikan untuk mak saya juga! Ia mudah untuk dibawa ke mana-mana terutama bagi yang selalu on the move!
boleh cek ye emel dr nuradhamansor@yahoo.com

cinda said...

saya ade penapis bio aura nak jual rm 800 jerk...0133972578

|| sue-imanja || said...

tumpang ushar yer pn.fillanie...sebab aku pon tgh mencari water filter jugak...(",)

azdra-azdra said...

aku ada jual biocera.. so far aku anak beranak pakai.. alhamdulillah memang anak2 dah tak demam2 macam dulu.. tak cirit birit macam dulu.. dan aku dulu pening sokmo.. skang alhamdulillah aku dah kurang pening... :) ko tahu no fon aku kan? klu nak..aku ada partner kat KL leh install utk ko..

Anonymous said...

slm fila, akk dh email fila psl Elken water filter tu. Dh cek?

Sharifah Zainah

Yanz said...

salam kak...
cr water filter je ker?brg lain x moh...sy ada jual pinggan mangkuk brand VANTAGE tu....

zaireen said...

penapis brand Anaedar. ada 2 category. 5 kebok & 7 kebok. harga Rm699 & RM899. kualiti setanding yg mahal with the same alkali number. blh call sy zaireen 012-2539078.

wawa said...

saya ada jual penapis bio-aura. tak guna elektrik. harga RM2080. kalau buat susu anak guna air yang ditapis ni, tahan lama. berminat email ke wahidawatie@yahoo.com.

Anonymous said...

sy gune cosway punye..murah n bagus..
dlm 600++ je..contact sy kalau nakk tahu lebih lanjut..hehe..nnt kite cite.. mygurl_emol@yahoo.com.my

Amin Abdul Rahman said...

Kepada anda yang berminat memiliki penapis air Coway. Coway adalah penapis air No. 1 di Korea.

Coway ada promo sekarang ini. Sila lihat http://www.cowayandhealth.com

Di bulan Oktober ini, kami di Coway Malaysia sekali membawakan diskaun hebat untuk produk water filter, air purifier, water softener dan bidet untuk kegunaan anda di rumah dan pejabat anda.

Penjimatan sehingga RM700 untuk produk terpilih.
Sila rujuk Amazing October Offer!!! - http://www.cowayandhealth.com/coway-amazing-promotion-for-october-2011-dont-miss-it/

Anda boleh memiliki produk Coway dengan tiga cara yang mudah:

a) Membeli secara tunai (anda akan dapat diskaun RM500 + RM200 voucher Giant)

b) Ansuran 0% interest menggunakan kad kredit (anda akan dapat diskaun RM500 + RM200 voucher Giant. 0% interest. Bulanan serendah RM50 sahaja)

c) Sewa Beli - (Bulanan serendah RM70 sahaja)

"No. 1 Water Filter Brand In Korea. Currently, more than one out of four Koreans use Coway water filtration devices, and one out of ten uses Coway's air purifiers."

Untuk setiap belian atau sewaan produk Coway, anda juga berpeluang memenangi satu dari 5 hadiah melancung berpasangan ke Korea atau memenagi satu dari 100 unit Samsung Galaxy Tab 10.1. Tempoh peraduan adalah dari 1 September - 23 December 2011.

Untuk bulan Oktober ini, dengan hanya dari RM50 sebulan, anda akan menikmati:
- servis Cody di rumah/ pejabat anda secara percuma setiap 2 bulan (selama 5 tahun)
- tiada caj pemasangan
- pemeriksaan produk & servis penukaran penapis yang percuma secara berkala
- khidmat selepas jualan yang percuma untuk semua alat ganti

Bayaran boleh dibuat secara ansuran 0% interest serendah RM50 sebulan menggunakan kredit kad Maybank, Public Bank, EON Bank, AmBank, Hong Leong Bank, Citibank, HSBC, Alliance Bank dan AEON. Selain daripada itu anda juga boleh membeli secara tunai atau pun sewa-beli (rental)

Sila rujuk http://www.cowayandhealth.com/coway-amazing-promotion-for-october-2011-dont-miss-it/ untuk informasi lebih terperinci mengenai promosi ini.

Zairi Ali said...

Salam,

Kalau nk tau dan belian online penapis air drsukida..boleh beli di mnisite www.drsukida.biz/PenapisAir ...

Anonymous said...

Salam,sy ada penapis air tidak menggunakn elektrik.(Bio aura)sy ingin jual dngn harga rm500.masih belum guna.ini no sy 0176834049.(Amrie)sy duduk gombak

swiss t.intan said...

penapis air x tahan..cari rawatan air..lux,amway,swisspro

Anonymous said...

Wonderland elok

Anonymous said...

Salam saya nk jual mesin air coway RM 1500 berminat boleh call sy 0172691921 mas

seerina rynn said...

saya nak letgo platinum bio energy water system baru dpat sehari lepas dan belum pkai. sbb nak jual, nak pakai duit.

seerina rynn said...

saya nak letgo platinum bio energy water system baru dpat sehari lepas dan belum pkai. sbb nak jual, nak pakai duit.