Wednesday, September 30, 2009

KHAS BUAT ACIH DI HARI JADI YANG KE 4...(30 SEPT 2009)

hari ini ialah hari jadi Kasih Aleeya... hari jadi yang ke 4 tahun... oh dia sudah 4 tahun... tp bile orang tanye asek ckp dia 3 tahun... skrang kalo orang tanye.. asik pandang muke saya dan tanye "mama, Kasih berapa tawun?"... EMPATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!! bebuih dah ckp empat...hehe... mungkin Acih sendiri tak leh membayangkan cpt nya masa berlalu...

4 tahun bersama Acih adalah hari-hari yg bermakna buat saya... (walaupun bergaduh lagi byk dari berdamai) heheh... Acih anak yang baik..Acih sgt berhati-hati... Acih matang..... sebelum nak becakap panjang lebar.. dia akan fikir apa nak ckp supaya dia tak buat salah ayat... tapi kadang risau jugak.. sbb bile dia salah dia malu... bile dia malu dia jadi rendah diri.... Acih sensitif.... Acih lemah lembut.... Acih tak suke main2 ngn kawan kasar... sbb dia lembik...huahahaha...
saya sayang Acih walau baik atau buruk pun dia... kami belikan Acih b'day cake utk dia celebrate b'day dia kat nursery... saja nak bagi Acih rasa happy bile kawan2 nyanyi 'happy bday tu kasih aleeya...happy bday to you'... pagi tadi dia sgt happy dan pilih baju sendiri nak pakai utk kawan2 tgk dia bday girl yg cantik... utk budak yang umo 4 tahun dan dah pandai nak jadi 'princess' kene lah bagi happy sket... so saya pass kamera and cake kat teacher Acih... dan lihat lah hasilnye... Acih with Cikgu Ruby
nie lah kelas Acih... kat sini lah Acih tido ghopernyer..hahahah... mcm kenduri...
Acih makan bersama teman-teman seperjuangan gitew... Semua teruja menunggu kek

video

tak paham napa cikgu belah tengah rambut anak aku.. ces!!!! jadi ter'less' comel disitu.. oh yg baju merah itu ialah Acih's BFF... nama dia Aizara... yg baju pink sebelah Acih yg kecik molek tu ialah Nasya anak dara Mai~Okinokiyo.... mai, saksikan anak dara ko kat video ni..hahaha....



ni ler maksud aku rambut belah tengah... oh dimana fringe anak kuuuuu.... Jihan-Lala-Acih Acih - Nasya - Aizara Dengan cikgu kesayangan semua Cikgu Leha...


Entry ini mama dedicate khas buat Acih di hari jadi anak mama.... supaya Acih tau siapa kawan-kawan Acih...siapa cikgu Acih... dimana Acih belajar dari umur Acih 7bulan sampai lah sekarang... Semoga Acih sayang kawan-kawan, sayang cikgu-cikgu dan sayang semua sepertimana semua sayang dan kasihkan Kasih!!!

mama sayang kasih!!!! Happy Birthday Sayang...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

saya attend course 3 hari...

saya kene attend course PTK selama 3 hari start hari ni sampai jumaat... tq for the wishes utk my daughter Acih! beli cake utk Acih celebrate ngn kengkawan kat nursery..and passed the camera to her teacher... tgk jerlah gambo tu jadi ker tak... hehehe...

sampai ketemu lagi di lain entry... thnx u all!!!!


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

Tuesday, September 29, 2009

seven lagoon kata Acih!!!!!

Hari ini hari selasa bersamaan dengan 29 September 2009...hehe.. betulkan??? huahahah...kali ni mak takkan silap lagi u all.... besok ialah 30 September 2009 bersamaan dengan hari Rabu dan bersamaan dengan Bday anakanda mak yg ke 4 tahun.... bersempenaan dengan itu, maka nya, kami sepakat membawa berkat membawa anaknda tercinta ke Sunway Lagoon utk sama-sama bergedik santai....

sila bagi laluan dengan gambar2 gedik santai di Sunway Lagoon.. hoooiii..cekik darah leh tahan dow... amik 2 parks jer (wetpark & amusement park) dah kene rm130 utk kami 3 orang.. so dia bukak 11pagi till 6 petang.. kami gasak tak tinggal seminit pon... hahahah.... uih ramai gak orang... kalo weekend mcm ulat agaknyer kan?.. tp ramai orang arab yg stok nampak mata..ada tu slubung terus ngn mata2 pon tak nampak...

tapi apa yg bestnya.. Acih happy giler to the max.. bile tgk anak happy mcm tu.. saya pon jadi happy sangat2... tak tergambar lah dengan perasaan.. ewah poyo sket... excited giler acih..masa otw tu..sket pon tak bersandar.. duduk tegak jer..hahahahah..... pastu aku sibuk ajar Acih.."Acih kalo orang tanya... mama ngn papa bagi apa hadiah b'day?... Acih kene jawab, mama ngn papa bawak Acih gi Sunway Lagoon!!!"... hahahah.... ok okkk.. Acih mmg bijak... tp dia tak sebut SUNWAY... dia sebut 'seven lagoon'... dia konpius ngn seben eleben kot....
kalo anak telebih excited.. x per.. bagi dia panjat grill umah dulu sebelum pegi jalan...
anak dan bapak yg comel.... auwwwwwwwwwwww puji hakmilik sendiri nampak?
memula sampai... naik menatang ni dulu... Acih bagus arr tak de gayat langsung... mak acih? jgn tanyer lah... huahahahha...

ni lah yang kalo lepak kat starbucks pyramid..Acih meraung2 nak naik..akhirnya termakbul gak cita-cita dia...

menatang ni mmg bodo... tp yg bodo ni lah yang Pak Radie naik sampai dua kali.. kalo aku? ko bayo ler aku duit..x kosa aku nak tebalik2 kene hayun mcm tu.. aku tgk dari bawah aku yg hover menjerit2..huahahaha... nampak pak radie? kiri skali tu..kat row plg blakang tu.. belah bawah.. tgn dah ler panjang dok lambai2...

ni first wetpark yg kami pegi..waahhh..... acih kemain syok lagi... tp dia kan pompuan melayu terakhir... mana leh kene air deras2 terjun kat muka dia...'mama kasih lemas'... nak slide kat terowong pon tanak..sbb dia tgk ada air betakung... sian anak aku!!!

pastu kami ke sini... berombak2 syok sungguh... tp best sbb time kami pegi.. cuaca cun.. tak panas langsung..redup mcm nak hujan... tp tak hujan..heheh..slamat aku dari jadi dayang senandung...

uiks..mintak maap ler gambo terseksa sket.. kalo ler mak aku tgk blog ni mampos ler aku nih... huahahahah....

ok tugas diserahkan kepada Pak Radie plak.. keje aku melayan acih dah tamat.. aku plak tukang jaga bag..hihihi...

sedap okeh dok bawah air tu.. mcm massage badan okeh... ada gak kat tempat yg stok dia tadah air dlm baldi pastu menggelupur sumer lari nak standby kene jirus..temasuk ler mak acih..huahahah....

Acih meroyan sbb takder sapa nak layan gi buat castle... hishhh tertekan mak apak ko ni acih kene paksa2... sib baik Pak Radie mengalah... huuuhuuuu...

pompuan celoreng tepi tu dah berjaya buat anak aku melalak...gara2 nak ajak acih begambo ngn dia.. tapi dia ajak guna penyampu ketuk tangan acih yg berkulit nipis mcm bawang..ingat apa hal anak aku sedih air mata menitik2.. rupanya dia ckp 'orang tu buat tgn kasih mcm ni' (sambil tunjuk aksi kuis ngn penyampu'...

lagi gambar anak dan bapak jer yg penuh lerr...nyampah!!! aku x leh nak enterprem sgt sbb pakaian tak baper nak sesuai okeh!! hihihii....oh kasih mcm papa gak.. x gayat langsung.. lagi dia suh ganas2 terbang menatang nie..aku?? x yah laaa...

tgk harga yer... mamee singgit? bedebah betol.... dah ler kat entrance tu dia selongkar bag..sib aku semunyik baekkk punyer nugget..kalo tak malu jer org kuarkan nugget dari bag mak..heheh..

sementara aku g toilet.. Acih lepak dulu dpn umah hantu nieh...

ni utk sesaper nak masuk sini... siap jek duit...

bagi chance gambar aku plak yer... huahahah... ni dah berbaju berani sket lah nak menonjol..

dan lagi...

ok skarang baru boleh muntah..hahaha

nak ikut mana? mcm2 ada...

map juge ada tepampang kat sana yer...

minyak tetap kene isik yer...

comel kan... dah tak main tagging ketas2 dah.. dia bagi ala2 jam jer..tp hilang rm50 kene charge yeh....

Acih dah dpt milk betenaga lah dia..kalo tak tu.... nak dokong lah nak cancang lah...

terimalah gambar family kami bersama duck yg acih suker nie..... dan terimalah....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



gambar tuan punye blog yg diedit utk mengurangkan dahi bekilat2... saya suke gambar ni bukan sbb dahi bekilat... tp sbb nampak kepala saya besar!!!!! huahahahhaha....


sekian letih dow update entry nie...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

Monday, September 28, 2009

korang keje? aku berfoya2.. bestnyer...

esok or lebih tepat Monday.. ceh geli jer monday.. mcm x reti nak type Isnin... heheh.. saya tiada di opis.. harap maklum... saya akan keluar berfoya-foya bersama Acih dan Pak Radie... monday isnin nie kan 29 september... b'day Acih 30hb... kami akan 'merayakan' b'day Acih kali ni di Sunway Lagoon yg mencekik darah itu... oh sile post hadiah utk Acih yer... kuakakka... memandangkan 30hb tuesday eh silap... selasa.... Sunway Lagoon tutup.. so pegi jeklah Mond eh silap... Isnin... heheheh....

ktorang tak de blikan hadiah yg specific pon utk Acih.. sbb dah melampau2 dah budak nie.. mcm2 dah beli utk dia.. consider jerlah mende2 tu hadiah bday yer Acih... tp budak kan? sian gak biler takder wrap2 present so dia blh excited bukak hadiah... abih? kalo dah tiap kali beli barang kene bawak dia gi kedai..suh dia pilih..ko giler ke nak pi balut lagi.. buang karen jek... oh Thank You Wan sebab belikan Acih Play Doh.. *aku wakil gi tolong belikan*..hehehhe.. Acih dah dpt payung Barbie kaler pink.. dpt 'kasut tinggi' kaler itam... dpt Bag gi School baru kaler pink from Mama Yatie, dpt baju2 baru sempena raya, dpt duit raye... dpt reket badminton... dpt patung ala2 barbie yang papa beli kat Ikano tu.. Acih gi ngn Pak Radie jer bedua..aku dok kat tempat makan malas nak ikut.. skali dia balik kat aku... bawak patung... yang ala2 ko sikat rambut 'barbie' tu.. habis beguguran sampai nak botak dah.. bengong!!! patut ler.. Pak Radie citer.. patung tu akak indon tu silap ckp.. dia ckp rm13 pastu mmg murah bangat lah kan.. pak radie pon bayo..skali masa bayo baru minah indon tu pasan.. patung tu rm25.. Pak Radie ckp 'eh mana boleh... tadi dah ckp rm13???' so mengalah ler minah indon tu ngn Pak Radie.. ko jawab ler sendiri kalo kantoi ngn boss ko..janji Acih dpt patung rm13... huahahhahhhhhhhhh...

ok lah.. berbalik kepada citer nak gi Sunway ni.. di saat korang gi keje... korang bayangkanlah aku berkejar-kejaran di Sunway Lagoon yeh.. huahahhhh.. konpem jadik Dayang Senandung.. rasa2 melayu tak ramai kot? sbb nak terseksa2 sket.. x der lah rasa mcm orang tengok2.. huahahha...

ok lah..mata dah gatal2 dah nie... nak kene tido.. sok subuh2 dah kene bgn nak goreng nugget bawak bekal utk Acih... siol jer STRICTLY NO OUTSIDE FOOD ALLOWED... eh suker ati aku lah nak bawak food!!!

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

Sunday, September 27, 2009

MEMBEBEL PUKUL 1 PAGI...

sekarang ialah pukul 1 pagi... dan aku lom tido lagi... nape? tah?... penat dah meniarap dpn lappy nie... bapaknye dah membuta... anaknye tgk tv lagi..boley?? dah ler hangin2 suh aku amik remote suh tukar channel.. perhal? lu nak tgk citer lu..lu amik laa remote bagi kat gua... gua tlg la tukar kan channel.. letih arr gaduh ngn budak kecik... rasa mcm haku plak yg budak!!!...

oh malam tadi... tetiba rajin selongkar kain baju dlm lemari... asing2 mana yg dah tanak pakai ketepikan nak bagi orang... skarang lemari aku dah cantik sgt... rapi jek.. dulu rapi jugak.. tp mcm gunung..stok ko tak cekap..ko tarik satu helai..konpom yg lain menyembah bumi... skarang ada 4 deret.. deret 1st.. baby-t.. auwwww baby-t diumur 30 mmg sgt sweeettt bunyiknyer..huahahah... ok okk.. tukarlah.. baju kecik2... ok sket ar bunyik dia... then deret 2nd segala tights, shorts (dirumah jek yer), t-shirt 3-4 helai stok pakai utk workout dan baju tido (baju tido sexy tak pakai..takuttttt!!!)huahahahahaaaa.... ok yg deret 3rd segala singlet... yg deret 4th baju2 jalan yg long sleeve... gitew... haku kan terkenal fussy gilos... mcm penah jadik askar jek!!... pastu yg hang plak... baju2 jalan yg saya sayang... temasuklah yg rm79 dpt 3helai.. sumer hang elok2... dan juga segala cardigan, sweater adidas dan lain2.... kat tingkat bawah sumer baju kurung yg x brapa fav...hahah.. nanti laaa.. yg tu next agenda nak mengemas bagi orang dan towel... yg tingkat paling bawah skali.. sgala jeans (pakai ngn tak pakai), kemeja2 yg lom iron (nak pakai baru iron), segala seluar pendek dan panjang.. skirt jeans pon ado..

citer pasal mengemas nie.. aku bukan rajin sgt... tp mata sakit jugak kalo almari baju tu semak2.. x suker!! pastu nanti susah nak carik.. balik2 pakai baju yg sama mcm x cukup baju jer.. bile kemas ikut deret by deret tu.. maka senang lah kerje kita kan? bab basuh baju pon sama... bakul baju kotor yg letak tempat tersembunyik celah fridge tu... kalo dah sampai setengah bakul mmg konpem kene cuci.. sampaikan anny teman tapi mesra aku tu ingat aku x de keje lain selain hari2 cuci baju..wak luuu... hahahha... lipat baju plak.. aku salu kumpul bih kurang 2round punye angkat kain..sbb tak berbaloi-baloi takat nak lipat kain yg sekali cuci jek.. lemari acih pon aku buat gitu... deret baju kurung, deret baju tido, deret suar or skirt, deret t-shirt... baju jalan cantik hang kan... jeans2 utk jalan lipat... aku mmg monitor budak kecik tu.. biar dia jadi mcm askar jugak... hehehhe.. kalo nak amik baju jgn main rentap jer.. mmg aku rentap tangan dia..hahahah... kijam....

rumah aku mcm rumah orang lain jugak.. bukan selalu nye bekemas... kalo orang nak datang of course la aku bekemas sket2.. pak radie tu mulut mcm pompuan.. kalo mak aku nak datang pon dia dah sound suh kemas umah.. hellooooo, mak tau lah keje mak!!!... tp acih mmg tau aku hangin kalo besepah... aku jumpa satu plastik gula2 siap arrr dia... selagi dia tak angkat buang dlm tong sampah.. aku mmg meroyan... skarang dia dah 'menurun' pangai mulia aku nih... stok nampak rambut selai kat lantai dah jerit2 suh aku yg a.k.a orang gaji ni gi kutip buang... lepas mandi..mmg pantang acih kalo ada rambut selai kene kat kaki dia...yes.. dia mmg menggelabah!! bukan nak buang sendiri... hakuuuuuuuuuuuuuuu jugak!!!... dulu lagi worse, stok time dia tgh mkn ada nasi sebutir kat bawah bibir suh aku yg amik sbb dia tak suke comot..

kadang aku rasa ramai tak suke aku... mebi sbb mende2 mcm ni lah... mesti org akan kata.. ko nak pembersih ko bersih la sorang2 pehal nak org lain ikut cara ko??.. ok okkkk... aku dah matang skang ni.. dah tua... so aku kene paham lah... bukan sumer org leh ikut cara kita... tp aku tak kira... saper duduk ngn aku (acih ngn pak radie).. so dorang kene follow cara aku... pak radie salu komplen.. aku ni byk cekadak..mcm gud2 jer..huahahha.... oopss sorry lah kan... tp satu jek.. bab iron baju aku mmg MALASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS nak mampos!!! sib baik laki mak gi keje pakai t-shirt... tp sian gak sbb kadang dia tingin nak pakai kemeja..huhu... apa kata gi anto dobi?? murah jek rm1 eh? selai?? oh lagi satu kepantangan aku bab katil... aku ni gila bedsheet/quilt cover yg cun2.. so pejam mata jek nak beli gak.. katil kene lah kemas sentiasa... sedap mata memandang..nak tido pon syok jer rasa...

tapi ada byk mende yg aku pemalas gak sebenarnya.... mcm kalo letak barang kat mana2.. bekurun la barang tu kat situ.. punyalah malas nak angkat buh kat tempat lain..ahahhaha... aku tunggu pak radie.. dia tunggu aku... masing2 buat bodo jek.. main langkah2 jek... hehehehhe.....

sebenarnya aku dah kemaruk nak tnggu umah baru siap.. huhu... dah macam2 aku bayangkan nak buat kat umah baru nanti... duit je yg risau takut tak cukup.. tak cukup nganga jeklah kan... oh rumah saya kat sri kembangan tu saya baru jek lalu last week... roof dah siap.. pastu belah luar dah plaster.. dalam je blom buat... bodoh2 tahun dpn gak kot siap...kalo deco umah baru saya cantik... leh lah korang hire aku ngn pak radie jadik Interior Designer korang yek... gitewwww.. x agak2... eh betol aper.. umo aku dah nak 30 thn bulan 11 ni yeh... so kene konpinden kalo becakap.. (betul tak betul blakang citer)... well aku mmg byk plan once aku cecah angka '3' tu nanti... aku nak improve kan diri... aku nak berkarisma sket, aku nak lebih confident, aku nak lebih berjaya, aku nak start new project, aku nak lebih establish, aku nak jadikan angan2 aku jadi realiti, aku nak gunakan segala kebolehan dan talent yg aku ada, aku nak motivate diri sendiri supaya lebih baik dari hari ini, aku tanak jadi orang yg duduk diam2 pastu tunggu jer rezki dtg dari langit, aku nak eh sudah lah... kalo kira apa aku nak.. mmg mcm2 lah aku nak..hahahah... pendek kata AKU NAK BERJAYA... eh sebut lagi 'aku nak'.. dah dah dahhhh cukup!..

biasalah bebelan kul 1 pagi... oh tengkuk mak dah sakit sbb meniarap pastu kepala jek tegak mcm kura2... so saya minta diri dulu ye... nanti ada citer kita story mory lagi yer... *menguap*

assalamualaikum dan selamat malam.... eh selamat pagi!!!


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

Thursday, September 24, 2009

ALBUM RAYA 2009

Salam Aidilfitri buat semua yang membaca blog saya ini... heheheh... harap maaf kerana saya sgt teruja dengan lauk pauk hari raya.. maka gambar first haruslah gambar terpilih... tu blom aku masuk lagi gambo lomang, sambal tumis sotong kering.. ni salah Pak Radie arr nie.. dia pegang camera..aku dah pesan... amik gambo tiap2 lauk tu.. ini jek gambo lauk dia snap..nyampah i tauu... oh sbb gambar dah melampau2 byk nyer..so tak perlu lah aku nak menceceh lagi.. hadap jerlah gambo raya tahun ni yer.. oh abangku dan isteri dan anak tidak bersama2 kami dipagi raya yg mulia ini... so diharap tahun depan dapatlah kita bersama2..eh aku nx year raya umah mentua plak...


oh sgt sedih sebab maybe inilah last kami beraya di rumah Ampang.. rumah dah terjual dengan jayanye!! jika dipanjangkan umur mungkin kami akan beraya di rumah baru di ENSTEK pada tawun depan... doakan lah semoga perpindahan ini membawa lebih kebaikan kepada kami sekeluarga...

sodap wa cakap lu.... rondang ayam kampung.. ngn kuah lontong...
nak duit raya sile salam atok ngn wan dulu yer....
alahai..manjer nyer anak bujang tua nie...
Busu mmg muker ada sket mcm taiko arr... tak pon 'saya bukan Along.. saya mau tolong'..hahha.. sampai anak haku pon takut jek nak kiss..hahhaha... nak duit raya nyer pasal.. tabahkan hati gak gi kiss...
ada ke orang salam tgn laki.. pastu suh laki cium tangan bini?.. haaa ni modern okeh!!
otw ke Melaka... ziarah pusara arwah atok n nenek.. pastu raya satu umah.. terus gi Hospital Melaka.. MakLong aku masuk sepital malam raya sbb sesak napas... sian dia... lepas gi Hospital... balik umah Mak Long ngn anak2 Maklong.. (cousin aku)..sbb makanan banyak..so biarlah pirana2 ni gi makan dulu...
ni my cousin Nadia...
gambar gedik raya konpen lah ada kannn...
ni anaknda tgh sedih ker aper aku tatau ler... oh ni dah habis turn Raya Ampang.. so ni dah balik ke pangkuan mentua... tp ni kat umah my BIL nyer family yg sgt2 friendly kat Klang...
Acih with cousin Sofea... yang rajin giler melayan budak byk songeh nie...
saya sudahi gambar2 ini dengan gambar last... pagi raya leh tegolek bagai lak.. tu kaki atok jerk tejulur atas sofa.. sabar jek laa... oh ini juga sempena gambar last di rumah Ampang.. uwaaaaaa... mak sedih nie!!!!!




selamat hari raya semua....



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com